Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

SPRÁVA KRNAP Vrchlabí - Jilemnice

Pracovní pozice průvodce/průvodkyně

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody (5 dnů indispozice, FKSP, stravenkový paušál)
Místo výkonu práce Komenského 1
51401 Jilemnice
Okres: Semily
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 18 680 do 27 260 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 28. 02. 2024
Co říká SPRÁVA KRNAP Vrchlabí o pozici popis pracovní pozice: -organizované a komentované prohlídky expozic a výstav Krkonošského muzea v Jilemnici -příprava a organizace akcí pro veřejnost požadavky: -středoškolské vzdělání ukončené maturitní zkouškou nejlépe humanitního směru -praxe v oboru vítána -schopnost samostatné i týmové tvůrčí činnosti -komunikační, didaktické i organizační schopnosti -angličtina nebo němčina na komunikativní úrovni -flexibilita (pružná pracovní doba, nárazově práce o víkendech) -zodpovědnost, samostatnost, pečlivost a spolehlivost -morální a občanská bezúhonnost přihláška musí obsahovat: -označení výběrového řízení -jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, kontaktní adresu, telefonické a e-mailové spojení -motivační dopis -strukturovaný životopis -kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání -výpis z rejstříku trestů (ne starší dvou měsíců) nabízíme: -odpovídající finanční ohodnocení na základě délky praxe a dosaženého vzdělání dle Přílohy č. 1 k nařízení vlády č. 341/2017 Sb., platné pro zaměstnance uvedené v § 5 odst. 1, v platném znění, platová třída 7 (rozpětí 18.680 - 27.260 Kč), případně osobní ohodnocení a odměny dle kvality odváděné práce -plný pracovní úvazek, tj. 40 hod./týden -pracovní smlouva bude uzavřena na dobu určitou (12 měsíců) s možností jejího následného prodloužení, eventuálně změny pracovní smlouvy na dobu neurčitou -výhody zaměstnanců státní organizace (5 týdnů dovolené, 5 dnů indispozice, FKSP…) místo výkonu práce, předpokládaný termín nástupu: -Jilemnice, 01. 05. 2023 (nebo po dohodě) Přihlášku je nutno doručit osobně nebo poštou na adresu organizace v obálce označené jako "Výběrové řízení - průvodce v Jilemnici". Přihlášku včetně všech příloh je možné poslat též e-mailem na adresu mhrochova@krnap.cz a to do 13. 02. 2023 do 12:00 hod. K pohovoru budou uchazeči vyzváni prostřednictvím e-mailu. Bližší informace poskytne: Blanka Zázvorková, tel. 499456710, gsm.: 605235190, e-mail: bzazvorkova@krnap.cz Bc. David Ulrych, tel. 481543041, gsm.: 735745277, e-mail: dulrych@krnap.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt SPRÁVA KRNAP Vrchlabí
Komenského 1
51401 Jilemnice
Kontaktní osoba Hrochová

Místo výkonu práce na mapě

Komenského 1, 51401 Jilemnice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1492 uživatelů