Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Internet Mall, a.s. - Jirny

Pracovní pozice Koordinátor procesů distribučního centra

Místo výkonu práce Poděbradská 771
25090 Jirny
Okres: Praha-východ
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 28 800 do 33 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 3
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 28. 02. 2026
Co říká Internet Mall, a.s. o pozici Upřesňující údaje: * Dohled a kontrola nakládky a vykládky (kontrola procesu, kvality, poškození atp.) * Odpovědnost za produktivitu * Manipulace se zbožím * Koordinace práce operátorů * Komunikace a kooperace s ostatními členy týmu v rámci skladu Zaměstnanecké výhody: * 29 dnů volna (20 dnů dovolené, 5 Relax Days, 3 sick days, Den Dobrovolnictví) a k tomu ještě volno na ošetřování člena rodiny. * Chceš si splnit svůj tvůrčí nebo cestovatelský sen? Není problém, už po roce můžeš čerpat sabbatical leave, tedy až měsíc volna navíc. A po dvou letech už máš nárok na dokonce 2 měsíce volna! * Záleží na zdraví našich zaměstnanců, nabízíme kartu MultiSport za zvýhodněnou cenu, program Cafeterie, a také pořádáme Dny zdraví. * Měsíční příspěvek na penzijní připojištění. * Narodilo se Ti dítě či chceš doprovodit svou ratolest do první třídy? Ve všem Tě podpoříme! * Vážíme si našich zaměstnanců, a tak Tě nemine odměna za odpracované roky.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Neurčeno
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Internet Mall, a.s.
Poděbradská 771
25090 Jirny
Kontaktní osoba Nábor

Místo výkonu práce na mapě

Poděbradská 771, 25090 Jirny

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1859 uživatelů