Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Tomáš Hollmann - Brno

Pracovní pozice Personalista /specialista náboru, onbodringu a HR marketingu

Místo výkonu práce 60200 Brno
Okres: Brno-město
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 35 000 do 70 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Tomáš Hollmann o pozici Personalista /specialista náboru, onbodringu a HR marketingu Chcete se aktivně věnovat hledáním a zapracováním nových zaměstnanců a obchodníků v oblasti financí a realit? Baví Vás osobní rozvoj a rozvoj svěřených lidí? Chcete přijmout zodpovědnost za prodejní úspěšnost a zapracování nových kolegů? Přidejte se do našeho sehraného týmu obchodníků a manažerů a staňte se specialistou náboru a onbordingu nových kolegů. Budete pracovat na osobním rozvoji Vašem vlastním i svěřených nováčků, které pomůžete přivést do naší firmy a pomůžete jim se úspěšně zapracovat do našeho funkčního obchodního systému. O nás Jsme Česká společnost, která má své místo na trhu již od roku 1998 a unikátním způsobem propojujeme svět financí, realit a bankovních služeb. Jsme jedna z největších společností v oboru bankovnictví a realitních služeb. Ke dnešnímu dni obsluhujeme více, než 600 000 klientů a spolupracujeme s více, než 60 finančními institucemi Nabízíme: " Zodpovědnou práci s vysokou mírou seberealizace " Příjemné pracovní prostředí v dynamickém mladém kolektivu s rodinným přístupem " Zázemí kanceláře v centru Brna " Zaškolení a průběžné vzdělávání " Možnost profesního růstu " Fixní mzda + bonusový systém dle odvedených výsledků, možnost nadstandartního výdělku " Synergický efekt propojení světa financí, realit a obchodu " Kvalitní vzdělávací systém pro nové kolegy, které přivedete do obchodního týmu Co po Vás požadujeme: " Minimálně středoškolské vzdělání s maturitou " Zájem o finanční trh, obchod, personalistiku a koučink " Uživatelská znalost práce na PC (MS Office - Word, Excel, Outlook) " Proaktivní přístup pro nábor z různých zdrojů - inzerce, sociální sítě, interní zdroje atd. " Výborné komunikační schopnosti jak telefonicky, tak při osobních jednáních s potenciálními zájemci o spolupráci a s novými kolegy při zaškolení " Schopnost samostatného jednání a rozhodování - vedení přijímacích pohovorů a agendy kolem zapracování " Ochotu se průběžně vzdělávat a odborně růst a hledat další vylepšené náborové procesy " Praxe v oblasti náboru a personalistiky Nesplňujete všechny požadavky? Nevadí. Ve společnosti Broker Consulting se věnujeme budování různorodého, inkluzivního a autentického pracoviště, takže pokud jste z této role nadšený/á, ale vaše minulé zkušenosti neodpovídají dokonale všem kvalifikacím v popisu práce, přesto vám doporučujeme, abyste se přihlásili. Možná jste tou/tím správnou/správným kandidátkou/tem na tuto pozici.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Tomáš Hollmann
60200 Brno
Kontaktní osoba Kateřina Daňková

Místo výkonu práce na mapě

60200 Brno

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1730 uživatelů