Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Tomáš Hollmann - Brno

Pracovní pozice Obchodní asistent

Místo výkonu práce 60200 Brno
Okres: Brno-město
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 17 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Tomáš Hollmann o pozici Obchodní asistent Speciální studentský program usnadňuje zapojení a zapracování našich studujících nováčků do reálného pracovního života. Cílem celého programu je nabídnout studentům práci na výrazně důstojnějších a užitečnějších pracovních pozicích, než jsou například klasické brigády ve fastfoodech. O nás Jsme Česká společnost, která má své místo na trhu již od roku 1998 a unikátním způsobem propojujeme svět financí, realit a bankovních služeb. Jsme jedna z největších společností v oboru bankovnictví a realitních služeb. Ke dnešnímu dni obsluhujeme více, než 600 000 klientů a spolupracujeme s více, než 60 finančními institucemi. NÁPLŇ PRÁCE " zpracovávání výstupu z obchodních schůzek manažera " pravidelná telefonická komunikace s pracovníky partnerských institucí ( banka/ pojišťovna..) " občasné pochůzky po institucích " support se správou nájemních bytů a příprava jejich inzerce " po zapracování účast na schůzkách s klienty naší společnosti Co od Vás očekáváme: " výborná znalost práce a PC " ŘP sk. B - výhodou " výborné komunikační dovednosti slovem i písmem " týmového ducha " zájem o obor financí, realit, podnikání a bankovnictví " Komunikativnost, spolehlivost, profesionalita Hledáme studenty na dlouhodobou stáž, takže vše ostatní Vám rádi naučíme :-) PRO PŘIJETÍ DO PROGRAMU PRO STÁŽISTY JE NUTNÉ: " Absolvování pracovního pohovoru " Doložení potvrzení o úspěšném zakončení středoškolského vzdělání Co se u nás dále naučíte? " Jak stanovovat a dosahovat cíle " Jak hospodařit s penězi a dosáhnout finanční nezávislosti " Jak podnikat a budovat kariéru " Jak vést a zaměstnávat lidi " Jak správně komunikovat s lidmi, dle jejich typologie. " Jak ocenit a efektivně prodávat nemovitosti Co Vám můžeme nabídnout: " Fixní nástupní mzda 15 000 Kč + pohyblivá složka " Fixní mzda po zapracování 18 000 + pohyblivá složka " Bezplatné zaškolení v rámci naší společnosti " Moderní zázemí kanceláře v centru Brna " Časová flexibilita dle studijního rozvrhu stážisty " Super kolektiv :-)
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Dohoda o provedení práce
Dohoda o pracovní činnosti
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Tomáš Hollmann
60200 Brno
Kontaktní osoba Kateřina Daňková

Místo výkonu práce na mapě

60200 Brno

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1394 uživatelů