Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Správa a údržba silnic Plzeňského kraje, příspěvková organizace - Plzeň

Pracovní pozice Administrátor/ka veřejné zakázky

Místo výkonu práce Koterovská 462 / 162
Koterov
32600 Plzeň
Okres: Plzeň-město
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 25 000 do 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Správa a údržba silnic Plzeňského kraje, příspěvková organizace o pozici Náplň pracovní pozice: Příprava a realizace veřejných zakázek na stavební práce, dodávky a služby pro potřeby organizace jako centrálního zadavatele v souladu s příslušnými právními předpisy, organizačními normami a řídícími akty organizace a zřizovatele a pravidly poskytovatelů dotací, včetně operačních programů napojených na strukturální fondy Evropské unie, popř. jiného způsobu financování z fondů Evropské unie vč. dalších obdobných zdrojů. Administrace zadávacích řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Administrace zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Zaměstnanecké výhody: po zapracování osobní příplatek, čtvrtletní odměny, dovolená 25 dní, 5x sick day ročně, příspěvek na penzijní připojištění, na stravování, permanentky na sportovní utkání, vitamínové doplňky. Jedná se o pracovní poměr na dobu určitou - zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou. Nástup 1.3.2023 nebo dle dohody. Přihlášku do výběrového řízení je nutné zaslat nejpozději do 31.1.2023 (Písemná přihláška je ke stažení na stránkách organizace zde: http://www.suspk.eu/o-nas-a/kariera/) K přihlášce prosím připojte: strukturovaný životopis, kopii výpisu z TR (ne starší než 3 měsíce), doporučení od předchozího zaměstnavatele (disponujete-li jím), kopii dokladu o dosaženém vzdělání, případně další dokumenty osvědčující vzdělání či vykonanou praxi. Přihlášku do výběrového řízení prosím zašlete na e-mail: vladimira.sadlova@suspk.eu, v předmětu zprávy uvést „Výběrové řízení – administrátor veřejné zakázky“. Přihlášku v tištěné podobě lze zaslat či osobně donést na naši podatelnu: Správa a údržba silnic Plzeňského kraje, p.o. Koterovská 162, 326 00 Plzeň V případě dotazů se můžete písemně obrátit e-mailem na vedoucí právního oddělení a obchodního úseku: gabriela.stranikova@suspk.eu
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Správa a údržba silnic Plzeňského kraje, příspěvková organizace
Koterovská 462 / 162
Koterov
32600 Plzeň
Kontaktní osoba Vladimíra Sádlová

Místo výkonu práce na mapě

Koterovská 462/162, 32600 Plzeň - Koterov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1614 uživatelů