Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

METAL TRADE COMAX, a.s. - Velvary

Pracovní pozice Marketingový/á specialista/ka

Místo výkonu práce Sídliště 420
27324 Velvary
Okres: Kladno
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 16. 01. 2023
Co říká METAL TRADE COMAX, a.s. o pozici Požadujeme. - VŠ vzdělání, případně SŠ vzdělání s praxí v oblasti marketingu minimálně 2 roky, - dobrá znalost marketingu a zájem dále se v něm rozvíjet, - výborná znalost českého jazyka (schopnost provádět korekce překladů do češtiny), - znalost AJ na komunikativní úrovni, NJ výhodou, - organizační a prezentační dovednosti, - samostatnost, kreativitu, flexibilitu, - schopnost zvládat dynamické pracovní nasazení, - znalost některého z grafických programů, - pokročilá znalost MS Office, - řidičský průkaz sk. B, - ovládání dronu výhodou, případně ochotu se naučit. Náplň práce: - zajišťování komplexní marketingové činnosti společnosti s cílem rozšiřování pozice značky, - plánování a zajišťování marketingových aktivit ve spolupráci s obchodním odd., pravidelní reporting, - podpora a koordinace marketingových aktivit s obchodními partnery, - tvorba a zajišťování marketingových materiálů (tiskopisy, katalogy, ceníky, propagační materiály), - organizace a aktivní účast na firemních akcích (školení, prezentace, zákaznické akce, eventy), - správa webových stránek a implementace digitálních webových nástrojů, - online marketingová komunikace a správa sociálních sítí (FB, IG, Linkedln), - fotografická práce, fotodokumentace pomocí dronu, - komuniace s médii, lokálními agenturami, - spolupráce s ostatními odděleními napříč firmou. Nabízíme: - nástupní mzdu od 40 000 Kč, - náborový příspěvek, - 5 týdnů dovolené a 13. plat, - možnost home office, - odborné produktové zaškolení, - práce v příjemném moderním prostředí a kolektivu, - příspěvek na penzijní připojištění nebo životní pojištění, - dotované závodní stravování, - jazykové a vzdělávací kurzy, - příspěvek na Multisport kartu. Telefonický kontakt viz výše Po - Pá: 7:00 - 16:00 hod. Životopisy posílejte na výše uvedený e-mail.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt METAL TRADE COMAX, a.s.
Sídliště 420
27324 Velvary
Kontaktní osoba JUDr. Blanka Vaigeltová

Místo výkonu práce na mapě

Sídliště 420, 27324 Velvary

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1072 uživatelů