Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Cheb - Cheb

Pracovní pozice Strážníci Městské policie - psovodi

Jaké výhody nabízíme: Ubytování (možnost získání služebního bytu)
Jízdní výhody (příspěvek na dopravu)
Dovolená navíc (5 týdnů dovolené)
Místo výkonu práce Cheb
Okres: Cheb
Co od Vás Město Cheb požaduje Dovednosti: Práce s PC - základní dovednosti PC (základní znalost práce na PC)
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Jazykové znalosti:
Angličtina - Pasivní (základní znalost AJ)
Němčina - Pasivní (základní znalost NJ)
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 19 000 do 31 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 16. 01. 2023
Co říká Město Cheb o pozici Město Cheb přijme do pracovního poměru strážníky Městské policie - PSOVODY. Budete pracovat v přátelském kolektivu, kde Vás čeká náročná, ale také velmi zajímavá a různorodá práce. Jsme tým, kterému není lhostejný pořádek a bezpečí v našem městě. Druh práce: strážníci městské policie - PSOVODI Platová třída: 5 - 8 Místo výkonu práce: správní obvod obce s rozšířenou působností Termín nástupu: dle dohody Pracovní poměr na dobu neurčitou Pracovní doba: služby dle rozpisu. Požadavky: dle § 4 zákona o ČNR č. 553/1991 Sb. může být strážníkem občan České republiky, který: - je bezúhonný - je spolehlivý - je starší 18 let - je zdravotně způsobilý - dosáhl středního vzděláním s maturitní zkouškou. Dále požadujeme: - orientace v zákonu ČNR č. 553/1991 Sb. - orientace v zákonu o obcích č,. 128/2000 Sb. - řidičský průkaz skupiny B - fyzické předpoklady - základní znalost práce na PC - základní znalost NJ a AJ. Nabízíme: - možnost osobního rozvoje v oblasti služební kynologie - získání zbrojního průkazu - zlepšování fyzické kondice, - pravidelné služební výcviky - kurz odchytu zvířat a jiné další kurzy. Benefity: - náborový příspěvek 70 000 Kč - možnost získání služebního bytu - příspěvek na dopravu - příspěvek na dovolenou - příspěvek na penzijní pojištění - 3 sick days - 5 týdnů dovolené - stravenky - bezplatné výstrojní náležitosti - služební posilovna a hlavně stabilní a zajímavá práce. VÝČET DOKLADŮ, KTERÉ JE NUTNÉ PŘEDLOŽIT: - vyplněnou žádost o přijetí do pracovního poměru (tiskopis je k dispozici na podatelně MěÚ Cheb a na internetových stránkách www. cheb.cz) - strukturovaný životopis s údaji o dosavadní praxi a dovednostech uchazeče - ověřená kopie dokladu o dosažení minimálně středního vzdělání s maturitní zkouškou - bezúhonnost uchazeče o zaměstnání strážníka podle zákona 553/1991 Sb., § 4a), odstavce 2 písm. a) se prokazuje výpisem z Rejstříku trestů, který nesmí být starší 3 měsíců - bezúhonnost podle zákona 553/1991 Sb., § 4a), odstavce 1, písm. b) a c) prokazuje uchazeč o zaměstnání strážníka čestným prohlášením, které nesmí být starší 3 měsíců - spolehlivost podle zákona 553/1991 Sb., § 4b), odstavce 4, prokazuje uchazeč o zaměstnání strážníka čestným prohlášením, které nesmí být starší 3 měsíců. Příjímací řízení zahrnuje: - testy fyzické způsobilosti - ústní pohovor přesný čas a místo budou upřesněny telefonicky - vstupní lékařská prohlídka. MÍSTO A ZPŮSOB PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY: - osobně na podatelně MěÚ Cheb nebo - písemně na adrese: Městský úřad Cheb, odbor kanceláře starosty, Pavlína Skoupá, nám. Krále Jiřího z Poděbrad 14/1, 350 20 Cheb (tel.: +420 354 440 511, e-mail: skoupa@cheb.cz). Bližší informace o pracovní pozici lze získat u ředitele městské policie: Bc. Pavel Janošťák tel.: +420 354 440 442 e-mail: janostak@cheb.cz. Lhůta pro podání přihlášek: do odvolání. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Cheb
Cheb
Kontaktní osoba Pavlína Skoupá

Místo výkonu práce na mapě

Cheb

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 416 uživatelů