Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

FEE Transport s.r.o. - Ostrava

Pracovní pozice Specialista speditér / Specialistka speditérka automotive

Jaké výhody nabízíme: Zvláštní prémie (13. a 14. plat)
Jiné výhody (stravenky, příspěvek na dovolenou, aj.)
Místo výkonu práce Pohraniční 1435 / 86
Moravská Ostrava
70300 Ostrava
Okres: Ostrava-město
Co od Vás FEE Transport s.r.o. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Požadovaná praxe:
Specialisté v oblasti dopravy
Mzda Od 26 000 do 60 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká FEE Transport s.r.o. o pozici 1. kontakt telefonicky, e-mailem. Tel.: 735 755 934, e-mail: personalniodd@feetransport.cz Požadavky: pracovitost, vytrvalost a odhodlání; praxi jako dispečer v automotive spedici nebo dopravě; obchodní duch; výborné komunikativní schopnosti; schopnost dělat rychlá a správná rozhodnutí; pečlivost; schopnost předvídat; logické uvažování; práci s PC; znalost AJ; VELKOU VÝHODOU JE znalost dalšího světového jazyka, znalost zahraniční databanky, transporeon. Chcete si vydělat nadstandardní peníze? U nás si vážíme tvrdé práce, snahy a odhodlání! Pracovití a ambiciózní lidé se u nás mají jako v ráji. Velmi nám záleží na každém jednotlivci - vzájemně si pomáháme, protože u nás najdete kolektiv plný přátelských kolegů, se kterými se rozhodně nebudete nudit! Jmenujeme se FEE Transport a každý den doručíme více než 500 malých i obrovských zásilek v naší republice i po celém světě. Zajišťujeme přepravu po silnicích, vzduchem i po vodě, organizujeme skladovou logistiku. Jsme česká firma, každým dnem rosteme a budujeme nové pobočky. Velmi podporujeme růst a vzdělávání. Pracovitý a šikovný člověk u nás má velkou budoucnost i bez předchozí praxe a vysokých škol. NABÍZÍME: - Jistá práce na HPP - Zázemí úspěšné, rostoucí společnosti - Příležitost pro vzdělání - Možnost kariérního růstu - Stravenky - Firemní akce, zájezdy, večírky - Hodnotné firemní dary (ke svatbě, narození dítěte...) - Příspěvek na dovolenou - 13. a 14. plat CO VÁS ČEKÁ: - Skvělý tým kolegů - Příjemné pracovní prostředí (skvělý design, kuchyňka s vybavením, relaxační zóna) - Práce na pobočce v Ostravě - Parkování přímo u budovy Vhodné i pro osoby zdravotně znevýhodněné (OZZ).
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt FEE Transport s.r.o.
Pohraniční 1435 / 86
Moravská Ostrava
70300 Ostrava
Kontaktní osoba Monika Hrubešová

Místo výkonu práce na mapě

Pohraniční 1435/86, 70300 Ostrava - Moravská Ostrava

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1602 uživatelů