Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

AERO Sped s.r.o. - Huštěnovice

Pracovní pozice dispečer/ka v MKD

Jaké výhody nabízíme: Jízdní výhody
Zvláštní prémie
Jiné výhody
Místo výkonu práce 266
68703 Huštěnovice
Okres: Uherské Hradiště
Co od Vás AERO Sped s.r.o. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 30 000 do 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 3
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká AERO Sped s.r.o. o pozici dispečer/ka v režimu krátký / dlouhý týden v rodinné, certifikované firmě se slušnou perspektivou, energií a profesionálním přístupem, stabilní zaměstnání v profesionálním mladém kolektivu, půlroční prémie dle odvedené práce, příspěvek na PHM, možnost dalšího vzdělávání a profes. rozvoje - školení, vzdělávací kurzy, cestovní pojištění, notebook, mobilní telefon, prémie, příspěvek na dopravu, znalost AJ na výborné úrovni slovem i písmem, profesionální přístup, další cizí jazyk výhodou, praxe a všeobecné znalosti v dopravě a na obdobné pozici min. 1 rok, práce na PC (MS Office, Internet, e-mail), organizační schopnosti a seberealizace, odolnost vůči stresu, samostatnost, trpělivost, zodpovědnost, spolehlivost, flexibilita, výborné komunikační schopnosti a slušné vystupování, orientace na přesnost, cíl a výsledek, trestní bezúhonnost, ŘP "B" - aktivní řidič, každodenní komunikace a spolupráce se zahraničním partnerem, znalost AETR a Nařízení ES č. 561/2006, denní reporting, plánování střídání řidičů a zajišťování komunikace mezi řidičem a firmou, vyřizování a zpracování objednávek a následné organizování zajištění přeprav, nakládek a vykládek, aktivní dohled a kontrola aktuální situace u jednotlivých vozidel a následné předávání informací v rámci organizace, aktivní kontrola realizace přepravního procesu, sledování neshod, jejich evidence a následná nápravná opatření, okamžité řešení problémů při přepravách, nakládkách a vykládkách, zpracování příslušné každodenní administrativy, příprava podkladů pro tvorbu reportů a statistik, zodpovědnost za kvalitu a profitabilitu svěřených přeprav, spolupráce při řešení havarijních situací, spolupráce s ostatními členy společnosti, účast na poradách, vytváření pozitivní kultury firmy, plnění dalších úkolů ze strany vedení společnosti, více informací na www.aerosped.cz, životopis na e-mail
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Turnusové služby
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt AERO Sped s.r.o.
266
68703 Huštěnovice
Kontaktní osoba Kateřina Maňásková

Místo výkonu práce na mapě

Huštěnovice 266, 68703 Huštěnovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 662 uživatelů