Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Louny - Louny

Pracovní pozice referent/ka , oddělení majetkové správy

Jaké výhody nabízíme: Naturální výhody
Dovolená navíc
Jiné výhody
Místo výkonu práce Mírové náměstí 35
44001 Louny
Okres: Louny
Jazykové znalosti:
Čeština - Aktivní
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 25 280 do 37 170 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Město Louny o pozici Předpoklady: státní občan ČR, popř. cizí státní příslušník s trvalým pobytem na území ČR vysokoškolské vzdělání minimálně v bakalářském studijním programu způsobilost k právním úkonům morální a trestní bezúhonnost znalost jednacího jazyka Ostatní předpoklady: vzdělání právního směru výhodou znalost příslušné legislativy v daném směru výhodou znalost práce na PC (SW Microsoft Office) vítány zkušenosti s GIS, spisovou službou, operáty katastru nemovitostí praxe ve veřejné správě vítána řidičský průkaz skupiny B Popis pracovní činnosti: Příprava věcných podkladů a následně na jejich základě zpracování návrhů smluv k zajištění smluvních vztahů k odkupu, prodeji, směně pozemků. Zajišťování dalších s tím souvisejících úkonů, zejména ve vztahu ke katastru nemovitostí, směřujících k řádné evidenci majetku atp. Příprava, zadávání a kontrola veřejných zakázek malého rozsahu Co nabízíme: plat stanovený v souladu s platnými právními předpisy včetně osobního příplatku 25 dní dovolené a 4 dny zdravotního volna navíc (hrazeno 100 %) Osobní účet ve výši 6.600 Kč ročně - možnost čerpání prostřednictvím benefitní karty Příspěvek na stravování za každý odpracovaný den Příspěvek ze sociálního fondu na kulturní a sportovní akce, na penzijní a životní připojištění, při pracovních výročích, při odchodu do důchodu a v případě nepříznivé sociální situace Pružnou pracovní dobu, jistotu a stabilitu kontakt:tel.: 415621177, e-mail: j.koziskova@mulouny.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Louny
Mírové náměstí 35
44001 Louny
Kontaktní osoba Jana Kožíšková

Místo výkonu práce na mapě

Mírové náměstí 35, 44001 Louny

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 646 uživatelů