Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích - České Budějovice

Pracovní pozice REFERENT/KA PRO ROZVOJOVOU ČINNOST

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Předškolní zařízení
Jiné výhody (dotované stravování)
Místo výkonu práce Nemanická 436 / 7
České Budějovice 3
37010 České Budějovice
Okres: České Budějovice
Co od Vás Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích požaduje Dovednosti: Práce s PC
Práce s PC - textový editor (Word)
Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
Práce s PC - prezentační software
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 28. 02. 2024
Co říká Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích o pozici Ústav podnikové strategie při Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích (VŠTE) hledá kolegu/kolegyni na pozici referenta/ky pro rozvojovou činnost. Přidejte se k nám a naplňme společnými silami vizi Ústavu podnikové strategie- dosahovat srovnatelných národních i mezinárodních hodnot v oblasti projektové činnosti. POŽADAVKY: min. vysokoškolské bakalářské vzdělání- ideálně ekonomického směru; dobrá znalost MS Office - Word, Excel, Powerpoint; dobrá znalost anglického jazyka; schopnost pracovat s textem; organizační a komunikační schopnosti, schopnost týmové spolupráce; samostatnost, spolehlivost a pečlivost; zkušenosti s přípravou a realizací projektů výhodou (administrátor, asistent projektu, finanční manažer); občanská a morální bezúhonnost; aktivní řízení motorových vozidel skupiny B. Hlavní náplň činností: budete zajišťovat vedení personálních složek a podporu při graduaci pracovníků; budete se podílet na zajištění podpory ediční a vydavatelské činnosti na Ústavu; budete zajišťovat administrativní práci a technickou podporu pro projektovou, zakázkovou a výzkumnou činnost Ústavu- podílení se na přípravě a řešení projektů/zakázek; budete se podílet na zpracování podkladů pro řídící, koordinační a kontrolní činnosti na Ústavu. Nabízíme: rozmanitou, zajímavou a samostatnou práci; platové ohodnocení od 25 000 Kč (v závislosti na dosaženém vzdělání a praxi); pracovní poměr na dobu určitou- 1 rok, s možností prodloužení na 3 roky (zástup za mateřskou dovolenou); příjemné pracovní prostředí a přátelský kolektiv; částečně pružnou pracovní dobu; 6 týdnů dovolené; Flexi passy/příspěvek na penzijní připojištění; dotované stravování; mateřská škola a možnost dalšího vzdělávání. Nástup: od 1. 3. 2023 (popř. dohodou). Požadované doklady: přihláška k výběrovému řízení (ke stažení na stránkách školy www.vstecb.cz, příp. na kontaktním e-mailu); strukturovaný profesní životopis (Europass); ověřené kopie dokladů o absolvování střední či vysoké školy; výpis z evidence rejstříku trestů (ne starší 3 měsíců). Termín pro podání přihlášky do: 10.2.2023. Kontaktní osoba: Ing. Eva Slabší, tel. 387 842 148, e-mail: slabsi@mail.vstecb.cz.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Neurčeno
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Nemanická 436 / 7
České Budějovice 3
37010 České Budějovice
Kontaktní osoba Ing. Lucie Černá

Místo výkonu práce na mapě

Nemanická 436/7, 37010 České Budějovice - České Budějovice 3

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1058 uživatelů