Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Společnost Podané ruce o.p.s. - Olomouc

Pracovní pozice Asistent/ka

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (6 týdnů dovolené)
Místo výkonu práce Dolní náměstí 201 / 1
77900 Olomouc
Okres: Olomouc
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 8 000 do 12 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 31. 05. 2024
Co říká Společnost Podané ruce o.p.s. o pozici Společnost Podané ruce o.p.s., pracoviště Správa (Dolní náměstí 201/1, Olomouc) vypisuje výběrové řízení na pozici: ASISTENT/KA Požadujeme - SŠ vzdělání, - svědomitost, pečlivost a samostatnost, - aktivní přístup k práci a ochota učit se novým věcem, - uživatelskou znalost práce s MS Office, - ŘP skupiny B výhodou. Pracovní náplň - Provozní zajištění chodu kanceláře správy společnosti, - administrativní práce, - asistence při organizování akcí, - vyřizování korespondence, - zadávání výběrových řízení, - další úkoly od vedoucího. Nabízíme - Zkrácený úvazek 0,4 (16 hodin týdně), 4 dny v týdnu v kanceláři, - práce na dobu určitou do 31. května 2024 s perspektivou prodloužení smlouvy, - mzdové ohodnocení dle platných tabulek, dosažené praxe a vzdělání v rozmezí 8 000 Kč - 12 000 Kč, - po uplynutí zkušební doby nastavení osobní ohodnocení, - zázemí zavedené a stabilní neziskové organizace. Další informace Strukturovaný životopis spolu s motivačním dopisem (podmínkou!) zasílejte do 12.2.2023 na adresu rumanova@podaneruce.cz. Do předmětu zprávy uveďte prosím "Asistent/ka Olomouc". Vybraní uchazeči budou zváni k osobnímu pohovoru na základě telefonické domluvy. Pohovory se budou konat průběžně až do nalezení vhodného kandidáta. Zařízení si ponechává právo výběrové řízení prodloužit, případně opakovat nebo zrušit. Pokud Vás do 15.2.2023 nekontaktujeme, znamená to, že nepostupujete do dalšího kola výběrového řízení. Kontaktní osoba: Mgr. Hana Rumanová, tel.: +420 774 701 570 S osobními údaji uchazeče, poskytnutými společnosti na základě tohoto inzerátu, bude nakládáno v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů, a v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Tímto poskytnutím uchazeč zároveň dává svůj souhlas k tomu, aby společnost tyto osobní údaje zpracovávala výhradně k účelem, pro který byly poskytnuty, a po dobu nezbytnou k dosažení tohoto účelu. Společnost Podané ruce o.p.s. www.podaneruce.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Společnost Podané ruce o.p.s.
Dolní náměstí 201 / 1
77900 Olomouc
Kontaktní osoba Mgr. Hana Rumanová

Místo výkonu práce na mapě

Dolní náměstí 201/1, 77900 Olomouc

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 724 uživatelů