Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ÚDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje a.s. - Hradec Králové

Pracovní pozice TECHNIK / TECHNIČKA PŘÍPRAVY A REALIZACE STAVEB

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (1 týden)
Jiné výhody (stravenky v hodnotě 120 Kč, přísp. na penz. přip. nebo spoření ve výši 1500 Kč)
Místo výkonu práce Kutnohorská 59 / 23
Plačice
50004 Hradec Králové
Okres: Hradec Králové
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 31 500 do 39 500 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká ÚDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje a.s. o pozici Požadujeme: vzdělání SPŠ stavební nebo VŠ obor dopravní stavby (i pro absolventy), autorizace v oboru dopravních staveb - výhodou, znalost stavebního zákona výhodou, orientace v ČSN řidičský průkaz sk. B, znalost práce na PC (Microsoft Office: Word, Excel, Outlook) o samostatnost, flexibilita, spolehlivost Náplň práce: Při přípravě staveb: Připravuje podklady pro investiční záměry. Zajišťuje přípravu staveb, zadání vypracování projektové dokumentace (průzkum, diagnostika a stavební dokumentace), její posouzení a schválení. Zajišťuje majetkovou přípravu staveb (příprava podkladů pro správní řízení, zjištění vlastníků nemovitostí a další podklady pro jednání o výkupech pozemků, příprava příslušných smluv. Zajištění povolení staveb dle stavebního a silničního zákona, projektových dokumentací, zpracování technických podkladů pro výběrová řízení objednatele. Vypracovává jednoduché rozpočty staveb. Při realizace staveb Zajišťuje výkon technického dozoru staveb. Provádí kontrolu jakosti u zhotovitelů dle platných předpisů a odpovídá za převzetí prací a fakturaci stavby dle schválené PD. Zajišťuje užívání stavby dle stavebního zákona. Připravuje podklady pro zařazení stavby do majetku objednatele. Zajišťuje majetkové vypořádání dokončené stavby, kontroluje dodržování stavebního zákona a předpisů o dokumentaci staveb, účastní se posuzování, schvalování a uvádění do trvalého provozu staveb na spravované silniční síti. Zajišťuje potřebné podklady pro realizaci dotačních titulů. Sleduje stavbu v záruční době, v případě výskytu vad, zajišťuje jejich odstranění. Nabízíme: dobré zázemí stabilní společnosti, pružná pracovní doba, 5 týdnů dovolené o průměrná roční hrubá mzda 490.000,- Kč včetně odměn, + příplatky za autorizaci a koordinátora BOZP na staveništi Termín nástupu: dle dohody Životopisy zasílejte na adresu: marie.souckova@uskhk.eu Do předmětu uveďte "technik PRS HK ". Vybraní uchazeči budou pozváni k pohovoru. Bližší informace na tel. číslech: 495 540 219, 723 543 041
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt ÚDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje a.s.
Kutnohorská 59 / 23
Plačice
50004 Hradec Králové
Kontaktní osoba Marie Součková

Místo výkonu práce na mapě

Kutnohorská 59/23, 50004 Hradec Králové - Plačice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1081 uživatelů