Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

GADO, s.r.o. - Stránecká Zhoř

Pracovní pozice *Ostraha objektu - Stránecká Zhoř - pro OZP - zkrácený úvazek

Místo výkonu práce 139
59442 Stránecká Zhoř
Okres: Žďár nad Sázavou
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 107 Kč/hod.

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká GADO, s.r.o. o pozici Požadujeme: Praxe v oboru a certifikát strážného výhodou- ne podmínkou, dobrou pracovní morálku, trestní bezúhonnost, věk nad 18 let, flexibilitu, zodpovědnost, spolehlivost, zdravotní způsobilost k nočním směnám. Předložení výpisu z RT. Náplň práce: Denní i noční směny. Pochůzky po areálu skladu, zajištění ostrahy a ochrany majetku, dodržování bezpečnostních předpisů, spolupráce s Policií ČR při zadržení osob páchající trestnou činnost. Práce s tabletem při evidenci všech vozidel i osob. Nabízíme: Práci ve stabilní společnosti, HPP i na DPP se zaručenou pravidelnou mzdou, pomoc při zajištění certifikátu strážného, k základní sazbě odměny za záchyty, možnost čerpat zálohu na mzdu. Vhodné pro osoby OZZ a OZP, nesmí se však týkat pohybového ústrojí. Pro informaci ohledně pracovního místa volat na níže uvedený telefon. NECHODIT na pracoviště, kontaktní osoba se tam nenachází. Kontakt tel. 722 364 544, Po - Pá od 8:00 - 17:00 h. Své písemné nabídky se strukturovaným životopisem posílejte na e-mail: nabor.centrum@gado.cz Prosíme NECHODIT na pracoviště, kontaktní osoba se tam nenachází, prvotní kontakt nutný telefonicky nebo e-mailem,
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Dohoda o provedení práce
Směnnost Turnusové služby
Vhodné pro OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
OZP s invaliditou 3. stupně (dříve TZP)
Adresa pro kontakt GADO, s.r.o.
139
59442 Stránecká Zhoř
Kontaktní osoba Jana Pchálková

Místo výkonu práce na mapě

Stránecká Zhoř 139, 59442 Stránecká Zhoř

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1523 uživatelů