Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Mateřská škola, základní škola a střední škola Slezské diakonie - Bohumín

Pracovní pozice Učitelé v mateřských školách pro děti se speciál. potřebami

Místo výkonu práce Nerudova 1041
Nový Bohumín
73581 Bohumín
Okres: Karviná
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 26 170 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 01. 2024
Co říká Mateřská škola, základní škola a střední škola Slezské diakonie o pozici Požadujeme Odpovídající požadavky na vzdělání podle zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících: §6 (2) -Zaměření na fyzioterapii nebo ergoterapii výhodou -Praxe speciálního pedagoga výhodou -Znalost práce na PC: internet, MS Office (word, excel, power point, outlook) -Spolehlivost, odpovědnost, loajalitu -Pozitivní a láskyplný vztah k malým dětem -Čeština jako rodný jazyk -Výhodou hra na hudební nástroj -Kreativita -Kladný vztah ke křesťanství -Kladný vztah k lidem s postižením -Trestní bezúhonnost -Praxe v oboru vítána Nabízíme Práce se menším kolektivem dětí (9 dětí), možnost profesního růstu a rozvoje, příjemné prostředí v blízkosti centra města, vlakového a autobusového spojení Popis základních činností Organizaci výchovy a výuky ve třídě, individuální práce s dětmi se speciálními vzdělávacími potřebami, dopomoc třídnímu učiteli s vedením třídní dokumentace KONTAKT: zasílejte svůj motivační dopis a životopis na email: j.niemczykova@skolasd.eu (kontaktní osoba: Ing. Jana Niemczyková) nejpozději do 31. 1. 2023 Požadované informace v životopise: jméno a příjmení, datum narození, bydliště, e-mailová adresa, tel. kontakt, vzdělání a dosavadní pracovní zkušenosti. Vybraní zájemci budou kontaktováni a pozváni k osobnímu pohovoru na určitou hodinu prostřednictvím e-mailu.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Mateřská škola, základní škola a střední škola Slezské diakonie
Nerudova 1041
Nový Bohumín
73581 Bohumín
Kontaktní osoba Ing. Jana Niemczyková

Místo výkonu práce na mapě

Nerudova 1041, 73581 Bohumín - Nový Bohumín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1824 uživatelů