Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

RENADI, o.p.s. - Brno

Pracovní pozice Sociální pracovník/case manager

Místo výkonu práce Bratislavská 183 / 2
Zábrdovice
60200 Brno
Okres: Brno-město
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 32 500 do 35 500 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 04. 2023
Co říká RENADI, o.p.s. o pozici Do našeho týmu hledáme člověka na pozici sociální pracovník / case manager. Naše služba se snaží skloubit prvky přechodových bytů, terapeutických komunit nebo doléčovacích center a dalších obdobných služeb. Soustředíme se na case management, ale také je nám blízký Koncept zotavení, Otevřený dialog, Housing First nebo Recovery House. Budete v přímém a intenzivním kontaktu s osmi klienty, kteří se zotavují z problematického užívání alkoholu a jsou u nás na přechodnou dobu ubytováni. Obsah této podpory je velice různorodý, někdo potřebuje pomoc s praktickými záležitostmi (řešení návazného bydlení, vyřízení dávek, hledání zaměstnání), někdo hledá spíše důvěrníka nebo mentora. K dispozici budete mít peer pracovníky a dalšího sociálního pracovníka / koordinátora týmu, který vás může zastupovat a doplňovat. Náplň práce: Přímá práce s klienty, s příbuznými, s rodinami. Individuální plánování a provázení klienta, vedení dokumentace. Navazování vztahů a spolupráce s institucemi a pomáhajícími organizacemi. Spolupodílení se na vytváření koncepce služeb v Renadi a rozvoji organizace. Požadavky: " vyšší odborné nebo VŠ vzdělání v souladu se zákonem 108/2006 Sb. o " sociálních službách " praxe v pomáhajících profesích výhodou " kurzy v oblasti sociální práce a adiktologie výhodou " zodpovědnost, spolehlivost, samostatnost " dobré komunikační dovednosti " schopnost pracovat v týmu " snaha o reflexi nových i tradičních metod sociální práce " respekt k odlišnostem lidí, partnerský přístup " orientace na kvalitu práce, pro klientský přístup Nabízíme: " supervize, individuální supervize " zaškolení v oblasti adiktologie a Harm-reduction " partnerský, respektující přístup " pracovní smlouva na 1 rok s možností prodloužení " navýšení mzdy po zapracování " participativní management v organizaci " podpora při vzdělávání " možnost učit se a vytvářet nové věci " podporující tým " 5 týdnů dovolené; 4 sick days V případě zájmu zašlete svůj životopis, motivační dopis a pár řádků o tom, jak uvažujete o závislosti na alkoholu a duševním zdraví. O výběru k ústnímu pohovoru budete informování. Pokud chcete informovat i o tom, že jste vybráni nebyli, uveďte to prosím ve Vaší korespondenci.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt RENADI, o.p.s.
Bratislavská 183 / 2
Zábrdovice
60200 Brno
Kontaktní osoba Václav Buchta

Místo výkonu práce na mapě

Bratislavská 183/2, 60200 Brno - Zábrdovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1181 uživatelů