Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje - Ústí nad Labem

Pracovní pozice Kuchař/ka v 7.PT

Místo výkonu práce Stříbrnická 3131 / 9
Severní Terasa
40011 Ústí nad Labem
Okres: Ústí nad Labem
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 19 180 do 27 760 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje o pozici Požadujeme: - Vzdělání v oboru gastronomie podmínkou - Praxe nutná - Odbornost, pečlivost, důslednost - Samostatnost, spolehlivost, pracovitost - Zodpovědnost, loajalita - Dobrý zdravotní stav - Odolnost vůči stresu - Bezúhonnost - Zodpovědný přístup k plnění pracovních povinností Náplň práce: - Příprava pokrmů dle tradičních receptur české kuchyně - Výroba a výdej běžných i technologicky náročných teplých jídel, pokrmů minutkové kuchyně a moučníků, včetně náročných specialit - výroba složitých jídel a specialit studené kuchyně pro slavnostní příležitosti, bankety, recepce, školení a porady, a to jak na pracovišti, tak i na služebních cestách jedno i vice denních, a to včetně sestavování vlastních receptur - Organizace práce při výrobě jídel spjaté s hmotnou odpovědností, - Stanovování technologických postupů - Spolupráce na přípravě a sestavování jídelního lístku a další Směnnost: - dvousměnný provoz, - pracovní doba pondělí až pátek, - ranní směna 6:00 až 14:15 hodin, odpolední směna 10:30 až 18:45 hodin. Zaměsnanecké výhody: dovolená 25 dní, 5 dní indispoziční volno, příspěvek na důchodové či životní pojištění, atd. Nutné doložit strukturovaný profesní životopis zaměřený na předchozí průběh zaměstnání. Životopis zasílejte na uvedený e-mail.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje
Stříbrnická 3131 / 9
Severní Terasa
40011 Ústí nad Labem
Kontaktní osoba Rozálie Čipová

Místo výkonu práce na mapě

Stříbrnická 3131/9, 40011 Ústí nad Labem - Severní Terasa

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1430 uživatelů