Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Centrum protidrogové prevence a terapie, o.p.s. - Plzeň

Pracovní pozice Terapeut/ka

Místo výkonu práce Havířská 933 / 11
Jižní Předměstí
30100 Plzeň
Okres: Plzeň-město
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 33 000 do 37 500 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Centrum protidrogové prevence a terapie, o.p.s. o pozici Profesní životopis a motivační dopis zasílejte na adresu: Program následné péče, Doudlevecká 71, 301 00 Plzeň nebo na e-mail: slivka@cppt.cz (do předmětu uveďte "výběrové řízení") Bližší informace na telefonu 724 003 934 nebo na e-mailu slivka@cppt.cz Požadujeme: - - VŠ vzdělání v adiktologii, psychologii, případně jinjiném humanitním nebo zdravotnickém oboru. - - Výcvik v některém z psychoterapeutických přípřístupů (alespoň započatý). - - Schopnost pracovat týmově, zodpovědný přístup k úkolům, schopnost přemýšlet nad vlastní prací s klienty a reflektovat ve vztahu k týmu. - - Zájem rozvíjet se v profesně v oblasti adiktologických služeb. - - Trestní bezúhonnost. Uzávěrka přihlášek je do 20.2. 2023 Uvedená mzda je při plném úvazku, bude stanovena dle dosaženého vzdělání a praxe. K ústnímu pohovoru pozveme e-mailem nebo telefonicky pouze vybrané kandidáty. Vyhrazujeme si právo prodloužit nebo zrušit výběrové řízení, případně pracovní pozici dočasně neobsadit. Co u nás budete dělat? - individuální a skupinové poradenství a terapii s abstinujícími uživateli návykových látek a jejich blízkými (tváří v tvář i on-line formou) - krizovou intervenci klientům programu (telefonickou i tváří v tvář), socioterapeutické činnosti (např. zátěžové programy s klienty) nebo prezentaci služeb PNP ve spolupracujících organizacích Co nabízíme? - Smysluplnou a zajímavou práci - 25 dní dovolené - Podporu v dalším vzdělávání a odborném růstu, pravidelnou supervizi
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Centrum protidrogové prevence a terapie, o.p.s.
Havířská 933 / 11
Jižní Předměstí
30100 Plzeň
Kontaktní osoba Životopis

Místo výkonu práce na mapě

Havířská 933/11, 30100 Plzeň - Jižní Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1805 uživatelů