Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Správa uprchlických zařízení Ministerstva vnitra - Benešov

Pracovní pozice Sociální pracovník/-ce

Místo výkonu práce Žižkova 360
25601 Benešov
Okres: Benešov
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 27 430 do 40 110 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 12. 01. 2023 do 31. 01. 2024
Co říká Správa uprchlických zařízení Ministerstva vnitra o pozici Pracoviště: Benešov Nabízíme příležitost pro šikovné sociální pracovníky, kteří by se chtěli profilovat v oblasti práce s cizinci. Co bude náplní vaší práce: sociální poradenství pro klienty - cizince legálně pobývající na území ČR; monitoring potřeb a situace cizinců v regionu; prevence vzniku sociálně patologických jevů; organizace kurzů českého jazyka a dalších kurzů a akcí pro klienty; terénní práce v rámci regionu Jaké znalosti a dovednosti by vám neměly chybět: prokazatelná odborná způsobilost k výkonu povolání sociálního pracovníka dle zákona č. 108/2006 Sb. podmínkou!; multikulturní tolerance a komunikační dovednosti; uživatelská znalost práce na PC (balíček MS Office); ŘP skupiny B; komunikativní znalost angličtiny, ukrajinštiny nebo ruštiny výhodou; ochotu dále se vzdělávat Co vám můžeme nabídnout: práci týkající se aktuálního společenského dění; zázemí stabilní a stále se rozvíjející státní organizace; zařazení v platové třídě 10 dle NV č. 341/2017 Sb. + osobní ohodnocení; odborný růst a možnost účasti na vzdělávacích akcích; 25 dní dovolené, 5 dní indispozičního volna; MultiSport kartu, Jazykový Bonus; Fond kulturních a sociálních potřeb; příspěvek na stravování; mobilní telefon s neomezeným tarifem i pro soukromé účely; možnost využití zvýhodněných mobilních tarifů i pro členy rodiny Pracovní doba: Po, St 7:30-18:00, Út, Čt 7:30-15:00, Pá 7:30-14:00 Nástup: dle dohody Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou. Informace o projektu www.integracnicentra.cz a naší organizaci www.suz.cz První kontakt: e-mailem
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Správa uprchlických zařízení Ministerstva vnitra
Žižkova 360
25601 Benešov
Kontaktní osoba Tereza Krysličková

Místo výkonu práce na mapě

Žižkova 360, 25601 Benešov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1106 uživatelů