Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

STAVOKLIMA s.r.o. - Homole

Pracovní pozice OBCHODNÍ MANAŽER

Místo výkonu práce Budějovická 450
37001 Homole
Okres: České Budějovice
Co od Vás STAVOKLIMA s.r.o. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 11. 01. 2023
Co říká STAVOKLIMA s.r.o. o pozici Co u nás budete dělat? - Pečovat a rozvíjet svěřená portfolia významných zákazníků - Budování dlouhodobých obchodně partnerských vztahů - Vyhledávání nových obchodních příležitostí v oblasti TZB, zejména vzduchotechniky, klimatizace a vytápění pro bytové, občanské i průmyslové stavby - Akvizice nových zákazníků - Marketingový průzkum trhu, tvorbu nabídek, technické poradenství - Samostatně vést a řídit obchodní zakázky, předsmluvní jednání se zákazníky - Návrhy a posuzování technických řešení v uvedených profesích, hledání a navrhování alternativních řešení pro optimalizaci investičních a provozních nákladů - Úzce spolupracovat s rozpočtářem a přípravářem zakázek - Zodpovědnost za plnění nastavených cílů - Reportovat řediteli divize Co od Vás očekáváme? - JSTE SRDCEM A DUŠÍ OBCHODNÍK! - Technické vzdělání (SŠ/VŠ) a prokazatelnou praxi v oborech TZB - Pozitivně nastavené myšlení, touhu uspět, proaktivitu a iniciativu - Rozvinuté obchodní, komunikační a vyjednávací dovednosti - Flexibilitu, ochotu cestovat a odolnost vůči stresu, vytrvalost - Ukončené SŠ vzdělání, řidičský průkaz sk. B; Uživatelská znalost práce na PC Čím nás potěšíte (není podmínkou)? - Praxí v projektování a rozpočtování TZB Na co se u nás můžete těšit? - Zázemí ve stabilní české společnosti s 25 letou tradicí - Motivující finanční ohodnocení = fixní mzda vč. motivační složky mzdy v závislosti na dosažených výsledcích - Služební automobil i k soukromým účelům - Mobilní telefon, notebook - Balíček zaměstnaneckých benefitů v oblasti kultury, rekreace, zdraví a sportu - Výběr z kafetérie- ročně min. 5 000 Kč - Zaměstnanecké výhody v Programu MultiSport - Závodní stravování s příspěvkem zaměstnavatele, cestovní náhrady - Rozvojové aktivity, tréninky, školení, pomůžeme vám osobnostně a profesně růst - Příjemný pracovní kolektiv i moderní pracovní prostředí Nástup: dle dohody. V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem či telefonicky.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt STAVOKLIMA s.r.o.
Budějovická 450
37001 Homole
Kontaktní osoba Simona Fichtová

Místo výkonu práce na mapě

Budějovická 450, 37001 Homole

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 971 uživatelů