Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Yankee Candle s.r.o. - Havraň

Pracovní pozice SENIOR SUPERVISOR ÚDRŽBY

Jaké výhody nabízíme: Jízdní výhody
Dovolená navíc
Zvláštní prémie
Jiné výhody
Místo výkonu práce 161
43501 Havraň
Okres: Most
Co od Vás Yankee Candle s.r.o. požaduje Dovednosti: Činnosti dle vyhlášky 50/78 Sb. - samostatné činnosti na elektrických zařízeních dle §6 vyhl. 50/78 Sb.
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní (B1)
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 50 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Yankee Candle s.r.o. o pozici SENIOR SUPERVISOR ÚDRŽBY Znalosti a dovednosti: - SŠ/VŠ technického/elektro zaměření - Vyhláška 50 § 6 - Anglický jazyk - středně pokročilá znalost (B1 min) - Práce na PC (MS Office, MS project-výhodou, Auto-CAD-výhodou) - Zkušenost s vedením týmu (cca 20 techniků/údržbářů) - Zkušenosti s údržbou technologických zařízení a správou budovy - Technické myšlení a vztah k výrobním technologiím - Proaktivní přístup k řešení technických úkolů - Orientace v technické dokumentaci - Znalosti z oblastí elektriky, mechaniky, pneumatiky, automatizace a managementu budovy - Znalost tvorby preventivních a reaktivních kontrol a jejich vyhodnocování - Týmová komunikace a kooperace s kolegy při zajišťování funkčnosti svěřených výrobně procesních celků - Znalost skladového managementu (náhradní díly) Co Vás čeká: - Poskytování procesně-technické podpory ve výrobním procesu a zajištění provozuschopnosti výrobních a souvisejících celků - Provádění analýz procesních dat a zavádění nápravných opatření (preventivní a prediktivní aktivity) - Podílení se na vytváření systému neustálého zlepšování - Technická jednání s externími dodavateli ND, zařízení a služeb - Součinnost při vytváření specifikací a tvorbě procesů, strojního zařízení -Úprava a aktualizace technické dokumentace - Vedení svěřených údržbářských a technických projektů - Příprava podkladů (reporting) pro Engineering managera Zaměstnanecké výhody: - velmi dobré finanční ohodnocení - "13". plat - motivující finanční bonusy - příspěvek na stravování - 25 dní dovolené - příspěvek na penzijní připojištění - Příspěvek na dopravu - Smlouvu na dobu neurčitou s 3 měsíční zkušební dobou - Zaměstnanecké slevy na firemní produkty Pokud Vás vedoucí pozice zaujala, neváhejte nám zaslat svůj životopis. Děkujeme a těšíme se na vás při pohovoru. Kontakt e-mail: petra.karnikova@newellco.com. Kontaktní osoba: Kárníková Petra, tel.: 725 88 605, volat od 8:00 do 15.00 hod. v pracovní dny
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Yankee Candle s.r.o.
161
43501 Havraň
Kontaktní osoba Petra Kárníková

Místo výkonu práce na mapě

Havraň 161, 43501 Havraň

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1307 uživatelů