Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Za sklem o.s. - Zlín

Pracovní pozice Psycholog

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Místo výkonu práce Sedmdesátá 7055
76001 Zlín
Okres: Zlín
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká Za sklem o.s. o pozici Typ úvazku a termín nástupu dle dohody Náplň práce: -krizová intervence, diagnostika, terapeutická péče o klienty s PAS, -psychologické poradenství pro rodiče (popř. pečující osoby o dítě), -poskytování psychologické podpory, činnosti konzultační a metodické, -spolupráce se sociálními, školskými, zdravotnickými zařízeními, -možnost aktivně se podílet a ovlivnit rozvoj poskytovaných služeb, -zajištění metodické podpory multioborovému týmu, -moderní zázemí v příjemném prostředí centra Zlína, -možnost dalšího vzdělávání a postupné specializace v oblastech sociální práce. Požadavky: -vysokoškolské vzdělání odpovídající požadavkům na kvalifikaci psychologa, -schopnost podporovat participaci jedince v běžném životě s respektem k jeho osobnosti a možnostem, -schopnost přispívat k maximální kvalitě života klientů, -trestní bezúhonnost. Vítáme: -absolvovaný či započatý akreditovaný psychoterapeutický výcvik, -kurz krizové intervence, -řidičský průkaz skupiny B. Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů ŘD, 4 dny SICK DAY, možnost dalšího vzdělávání
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Dohoda o provedení práce
Dohoda o pracovní činnosti
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Za sklem o.s.
Sedmdesátá 7055
76001 Zlín
Kontaktní osoba Iveta Figuli

Místo výkonu práce na mapě

Sedmdesátá 7055, 76001 Zlín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1968 uživatelů