Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Skanska a.s. - Praha

Pracovní pozice Elektrikář

Místo výkonu práce Praha
Okres: Hlavní město Praha
Požadovaný stupeň vzdělání Nižší střední odborné
Mzda Od 25 000 do 32 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 01. 2024
Co říká Skanska a.s. o pozici Náplň práce: o Pravidelná revize a servis elektrozařízení věžových jeřábů o Zodpovědnost za chod a údržbu elektro zařízení střediska půjčovny jeřábů o Podílení se na montáži (demontáži) věžových jeřábů o Dodržování platných předpisů v oblasti BOZP+PO a dodržování zásad etického kodexu Jaké jsou naše požadavky: o SOU (elektro, zámečník, opravář strojů či příbuzné obory) o Flexibilitu spojenou s cestováním Výhodou: o Praxe o Jeřábnický a vazačský průkaz (možné dodělat po nástupu) o Další průkazy např. el. vyhláška 50 § 9 Zaměstnanecké výhody: o Stabilní práci v mezinárodní společnosti o 25 dní dovolené + 2 dny placeného volna navíc o Denní příspěvek na stravné ve výši 60,50Kč za odpracovanou směnu o Flexi passy v hodnotě 1.500,-Kč o Příspěvek na penzijní připojištění nebo životní pojištění až 1.000,-Kč o Zaměstnanecký akciový program Seop o Vzdělávání, rozvoj a talentové programy pro zaměstnance o Slevy na firemní produkty, Multisport karta za 350,-Kč, zlevněné volání u T- mobile a další zvýhodněné nabídky partnerů
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Neurčeno
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Skanska a.s.
Praha
Kontaktní osoba Zuzana Hříbalová

Místo výkonu práce na mapě

15600 Praha

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 834 uživatelů