Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

North Trappers s.r.o. - Litoměřice

Pracovní pozice Specialisté v oblasti marketingu

Místo výkonu práce Jarošova 165 / 32
Předměstí
41201 Litoměřice
Okres: Litoměřice
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 25 000 do 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 12. 01. 2023 do 11. 01. 2024
Co říká North Trappers s.r.o. o pozici Požadujeme: o komunikativnost, flexibilita, spolehlivost, příjemné vystupování, prezentační schopnosti o vášeň pro outdoor, sport - zkušenosti s našimi produkty je velký bonus o zkušenost jako merchandiser / obchodní zástupce nebo pracovník ve sportovním odvětví / outdoor o ŘP. sk. B, znalost práce na PC Náplň práce: o Aktivní komunikace s našimi obchodními partnery po celé ČR. S tím spojené obchodní cesty po ČR. o Získávání extra visibility na prodejnách ( lepší místo na prodejnách , více místa pro naše značky , více stojanů ….) vše ve spolupráci s OZ. o Návrhy řešení prezentace značek na prodejnách ( návrh realizace individuálních stojanů , ramínek ….). o Přehled o konkurenci, sběr dat , získávání informací od zákazníků. ( co udělat pro lepší prezentaci našeho zboží ). o Sebevzdělávání a seznamování se s našimi značkami, získávání znalostí o vlně ( materiálech všeobecně ). o Po zaškolení bude součástí pozice plánování a realizace školení na prodejnách našich partnerů. Reprezentativní vystupování před zákazníky. o Vytváření prezentací na školení ( tvorba prezentačních materiálů ) Power Point , Excel. o Vyhledávání nových příležitostí na prodejnách o POS materiály - revize na prodejnách našich OP - vytváření individuálních POS materiálů našich OP. ( práce v programu Trello). o Komunikace s OZ při realizaci POS na prodejnách - konzultace ohledně finančního budgetu. Nabízíme: o přátelský kolektiv o služební vůz (po zkušební době), notebook, telefon o místo výkonu práce - Litoměřice, cestovani nutné po celé ČR a občasné cesty na SK o možnost kariérního postupu v rámci merchandiseru nebo obchodu o 25 dnů dovolené o zaškolení od zkušeného týmu vedení o nákupy za zaměstnanecké ceny a firemní oblečení o firemní akce (grilování, teambuilding…) o plný úvazek na rok s možností prodloužení o 25 000 -30 000 základní plat (+ motivující prémiová složka) Zaměstnanecké výhody : nákupy za zaměstnanecké ceny a firemní oblečení, 25 dnů dovolené Způsob kontaktování zaměstnavatele: e-mailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt North Trappers s.r.o.
Jarošova 165 / 32
Předměstí
41201 Litoměřice
Kontaktní osoba Petra Lacková

Místo výkonu práce na mapě

Jarošova 165/32, 41201 Litoměřice - Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 542 uživatelů