Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Skanska a.s.

Pracovní pozice Stavbyvedoucí

Místo výkonu práce Okresy:
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 40 000 do 55 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 01. 2024
Co říká Skanska a.s. o pozici Místo výkonu práce: Celá Česká republika, Praha Kontaktní osoba: Macešková Patricie, tel.: 704876955, všední dny 10 - 12, 13 - 15 , e-mail: job@skanska.cz Upřesňující informace: Vaší odpovědností bude: o Podílet se na výběru vhodných zakázek na základě vyhodnocení rizik a zajišťuje přípravu nabídky a nabídkové kalkulace, výběr subdodavatelů o Podílet se na vývoji projektu a vývoji a optimalizaci realizační projektové dokumentace o Komunikace s projektanty a investorem stavby o Realizace zakázek v požadované kvalitě, ceně a čase dle smlouvy o dílo a dalších obecně závazných předpisů o Spolupráce na technickém, technologickém, organizačním řešení stavby a její kalkulaci o Řízení stavební a montážní práce prostřednictvím vlastního týmu nebo subdodavatelů dle projektové dokumentace a smlouvy o dílo s ohledem na harmonogram a kalkulované náklady stavby o Postupovat v souladu s ekonomickými pravidly společnosti o Zpracování dodatků smlouvy o dílo ve vztahu k investorovi a subdodavatelům, zároveň uplatňuje klientské změny a následně upravuje technologické postupy o Být garantem dodržování technických norem a technologických předpisů, dokumentace v oblasti PO a BOZP, QMS a EMS o Zajištění dodržování zákoníku práce a dalších pracovně právních předpisů vztahujících se k realizaci zakázky o Předání stavby a řešení případné reklamace Hledáme právě vás, pokud: o Jste vystudoval/a min. SŠ stavební nebo technický obor o Máte min. 2 roky praxe o Máte znalost stavebního zákona a souvisejících norem a předpisů o Dále znalost zákona o zadávání veřejných zakázek o Máte zkušenosti s řízením projektu / stavby (vč. základních ekonomických znalostí) o Manažerské dovednosti - motivace a řízení týmů jsou Vám vlastní o Vlastníte řidičské oprávnění skup. B Zaměstnanecké výhody: Zajímavou práci v mezinárodní společnosti o 25 dní dovolené + 2 dny placeného volna navíc o Denní příspěvek na stravné ve výši 66Kč za odpracovanou směnu o Příspěvek na penzijní připojištění nebo životní pojištění až 1.100,-Kč o Služební automobil o Flexi passy v hodnotě 1.500,-Kč o Vzdělávání, rozvoj a talentové programy pro zaměstnance o Zaměstnanecký akciový program Seop o Slevy na firemní produkty, Multisport karta za 350,-Kč, zlevněné volání u T-mobile a další zvýhodněné nabídky partnerů
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Skanska a.s.
Kontaktní osoba Zuzana Hříbalová

Místo výkonu práce na mapě

11000 Praha - Nové Město

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1545 uživatelů