Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

SEMAG spol. s r.o. - Ostrava

Pracovní pozice Prodavač / Prodavačka

Místo výkonu práce Výškovická 3086 / 44
Zábřeh
70030 Ostrava
Okres: Ostrava-město
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 25 200 do 28 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká SEMAG spol. s r.o. o pozici 1. kontakt telefonicky, e-mailem. Tel.: 734 680 074, 730 572 311, e-mail: prace@semag.cz Dohodnutí osobního pohovoru telefonicky předem s vedoucí provozovny p. Lenkou Nečesanou. Pro naši provozovnu PRIMA PEKÁRNA do menšího kolektivu přivítáme kolegyni/kolegu s příjemným vystupováním, manuální zručnosti a vysokým pracovním nasazením. Dohodnutí osobního pohovoru telefonicky předem s vedoucí provozovny p. Nečesanou - 734 680 074 Náplň práce: - příprava, vypékání a prodej pekárenských výrobků (vysoký podíl ruční práce) - příprava obložených baget, polévek a kávy - znalost práce na obchodních pokladnách a praxe s prodejem pečiva výhodou - provozní doba pondělí - neděle - ranní a odpolední směny (ranní od 4,45 hod) Požadujeme: - pracovní morálku - komunikativnost a příjemné vystupování - manuální zručnost, zodpovědnost, spolehlivost, chuť pracovat, učit se novým věcem - zdravotní průkaz pro práci s potravinami - výborný zdravotní stav - preferujeme dlouhodobý pracovní vztah - vhodné pro uchazeče z Ukrajiny, kteří mají částečnou znalost českého jazyka Nabízíme: - práci ve stabilní společnosti - dlouhodobé zaměstnání na HPP (fixní a prémiová složka) - odpolední příplatek 8,- Kč/hod na rámec Zákoníku práce - příplatek za práci o víkendu ve výši 20% - příspěvek na penzijní připojištění po odpracovaném 6. měsíci - stravenkový paušál - příspěvek na volnočasé aktivity - firemní akce Benefity: Příspěvek na rekreaci zaměstnanců.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt SEMAG spol. s r.o.
Výškovická 3086 / 44
Zábřeh
70030 Ostrava
Kontaktní osoba Ing. Renáta Piprová

Místo výkonu práce na mapě

Výškovická 3086/44, 70030 Ostrava - Zábřeh

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 935 uživatelů