Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

AIR POWER s.r.o. - Plzeň

Pracovní pozice parťák montážní linky

Místo výkonu práce 2942
Jižní Předměstí
30100 Plzeň
Okres: Plzeň-město
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 32 000 do 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 12. 01. 2023
Co říká AIR POWER s.r.o. o pozici Pracovní místo: Parťák montážní linky Místo výkonu práce: Plzeň, areál Škoda Směnnost: 1-směnný provoz (6.00 - 14.30) Mzdové podmínky: 32000 - 35000,-kč měsíčně Nástup: možný ihned Náplň práce: · zajišťovat denní výrobu strojů dle zadání přípravy zakázek · řídit skupinu montážních dělníků na výrobní lince · plnění stanoveného denního plánu výroby · plynulá a rovnoměrná výroba strojů · výroba strojů v požadovaném provedení a kvalitě · zodpovídá za včasnou informovanost mistra při problémech se zásobováním linky · zodpovídá za dodržování stanovených pravidel, výrobních postupů a pořádku na montážních pracovištích · provádí nezbytné přesuny pracovníků mezi pracovišti · zaučení montážních dělníků · dbá na dodržování pravidel BOZP a PO · užívání ručního elektrického a vzduchového nářadí, obsluha zdvihacích zařízení · orientace v technické dokumentaci Požadujeme: · SŠ/vyučen v oboru -např. zámečník, mechanik, opravář · pečlivý přístup k práci, ochota učit se novým věcem · komunikační schopnosti na dobré úrovni · organizační schopnosti · trpělivost, serióznost, spolehlivost · zručnost, pracovitost, ochota práce v kolektivu · ochota práce přesčas Nabízíme: · 1-směnný provoz, 5 pracovních dní v týdnu · týden dovolené navíc · stravenkový paušál, objednávání obědů · možnost parkování (auto, kolo) · dobrá dopravní dostupnost (Plzeň, areál Škoda - VIII. brána) · barely s vodou a automaty na kávu na pracovišti Kontakt: AIR POWER s.r.o., Jižní Předměstí 2942, 301 00, Plzeň, www.airpower.cz Personální oddělení: +420 378 156 506, blanka_strnadkova@airpower.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt AIR POWER s.r.o.
2942
Jižní Předměstí
30100 Plzeň
Kontaktní osoba Mgr. Blanka Strnádková

Místo výkonu práce na mapě

Jižní Předměstí 2942, 30100 Plzeň - Jižní Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1764 uživatelů