Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

VÍTKOVICE ENERGETICKÉ STROJÍRENSTVÍ a.s. - Ostrava

Pracovní pozice Technolog - normovač

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody
Místo výkonu práce Pohraniční 3017 / 11
Vítkovice
70300 Ostrava
Okres: Ostrava-město
Co od Vás VÍTKOVICE ENERGETICKÉ STROJÍRENSTVÍ a.s. požaduje Dovednosti: Práce s PC (MS Office)
Práce s PC - textový editor (Word)
Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
Práce s PC - internet a elektronická pošta
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Požadovaná praxe:
Strojní inženýři technologové, normovači
Mzda Od 30 000 do 32 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká VÍTKOVICE ENERGETICKÉ STROJÍRENSTVÍ a.s. o pozici Kontakt: pavla.nemcicova@witkowitz.cz Co vás čeká? - vytváření technologických postupů podle konstrukční dokumentace, - kontrola a aktualizace již vytvořených norem dle skutečně zaznamenaných výrobních časů, - optimalizace stávajících technologických postupů za účelem zvýšení efektivity výroby, - komunikace s útvarem konstrukce a řízení kvality z důvodu racionalizace výkresové dokumentace - komunikace s pracovníky výroby a implementace jejich zlepšovacích návrhů, - ověřování nových postupů výroby a spolupráce na realizaci technologických změn, - podílení se na strategickém směřování oddělení technologie. - stanovení norem spotřeby času technologických operací dle normativů. - ověřování norem spotřeby času na dílně - provádění časového snímku činnosti pro nové nebo upravené technologie výroby - tvorba (alespoň částečná) normativů z naměřených/zjištěných hodnot spotřeby času - podílet se na optimalizaci technologie / technologických postupů Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít? -středoškolské/vysokoškolské vzdělání technického směru, - schopnost číst a orientovat se v technických výkresech - znalost technických norem a čtení výkresové dokumentace, - min. 2 roky praxe v oboru technologické přípravy výroby, - porozumět psanému textu alespoň v anglickém jazyce, - znalost normování/stanovení normy spotřeby času dle normativů technologických operací (alespoň některých s vyjmenovaných) - svařování (ruční, automatem), obrábění, zámečnické práce (skružování, ohýbaní, rovnání lisem apod.) - uživatelská znalost práce na PC (MS Office - Outlook, Word, Excel), - časová flexibilita, - důslednost, samostatnost a spolehlivost v plnění svěřených úkolů, - systematické myšlení s orientací na detail, - proaktivní a iniciativní přístup, - ochota učit se novému a dále se vzdělávat. Nástup možný ihned nebo po dohodě. Při oboustranné spokojenosti možnost prodloužení na dobu neurčitou. Zaměstnanecké výhody: příspěvek na stravování, 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění, pružná pracovní doba, mimořádné odměny, možnost navýšení mzdy po zkušební době, firemní vzdělávání, možnost pracovat na zajímavých projektech, mobilní telefon
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt VÍTKOVICE ENERGETICKÉ STROJÍRENSTVÍ a.s.
Pohraniční 3017 / 11
Vítkovice
70300 Ostrava
Kontaktní osoba Ing. Markéta Černohorská

Místo výkonu práce na mapě

Pohraniční 3017/11, 70300 Ostrava - Vítkovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 7738 uživatelů