Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

LITHIUM a.s. - Karlovy Vary

Pracovní pozice Seniorní programátor webových aplikací v PHP

Jaké výhody nabízíme: Jiné výhody
Místo výkonu práce Táborská 375 / 26
Bohatice
36004 Karlovy Vary
Okres: Karlovy Vary
Co od Vás LITHIUM a.s. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Práce s PC - databázové systémy
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 40 000 do 60 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 12. 01. 2023
Co říká LITHIUM a.s. o pozici Kontakt: Milotová Karin, tel.: 702 012 901, 353 223 048, e-mail: milotova@lithium.cz Do rozšiřujícího týmu hledáme programátory webových aplikací v PHP. Současný programátorský tým se skládá z pěti programátorů. Náplň práce: - vývoj dodavatelského portálu pro automotive (PHP 8.1, Symfony 5, Doctrine), - psaní čistého kódu dle PSR (s použitím automatického formátování), - občasná práce na dalších projektech v Symfony a Nette. Požadujeme: - zkušenost s programováním minimálně 4 roky, - znalost PHP, SQL, JS, Git, Symfony, Doctrine, - výhodou znalost: - automatického testování (PHP Unit), - frameworku Nette, - Docker. Nabízíme: - práci v mladém kolektivu s možností rychlého karierního růstu, - vzdělávání v rámci interních workshopů, - efektivní zpětnou vazbu pomocí code review, - insight do procesů velkých společností, - flexibilní pracovní dobu, - možnost práce v naší vile v Karlových Varech, v kanceláři v Praze nebo remote práce s pravidelnými schůzkami. Je možné se také podílet na našich dalších projektech. Např. řešíme business intelligence a machine learning v rámci industry 4.0, vyvíjíme také mobilní aplikace a další aplikace šité na míru. Mezi benefity mimo jiné patří: - finanční bonusy dle dosaženého výkonu, - firemní notebook, - sick days, - možnost výhodného mobilního tarifu, - možnost vzdálené práce z domova,
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt LITHIUM a.s.
Táborská 375 / 26
Bohatice
36004 Karlovy Vary
Kontaktní osoba Karin Milotová

Místo výkonu práce na mapě

Táborská 375/26, 36004 Karlovy Vary - Bohatice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2098 uživatelů