Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

VÍTKOVICE ENERGETICKÉ STROJÍRENSTVÍ a.s. - Ostrava

Pracovní pozice Technolog ve strojírenství

Jaké výhody nabízíme: Zvláštní prémie (mimořádné odměny)
Jiné výhody (příspěvek na stravování, aj.)
Místo výkonu práce Pohraniční 3017 / 11
Vítkovice
70300 Ostrava
Okres: Ostrava-město
Co od Vás VÍTKOVICE ENERGETICKÉ STROJÍRENSTVÍ a.s. požaduje Dovednosti: Práce s PC (uživatelská znalost práce na PC (MS Office))
Práce s PC - textový editor (Word)
Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní (porozumět psanému textu alespoň v AJ)
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 27 000 do 27 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká VÍTKOVICE ENERGETICKÉ STROJÍRENSTVÍ a.s. o pozici Kontakt: Pavla Němčicová Ing., e-mail: pavla.nemcicova@witkowitz.cz Co vás čeká? - vytváření technologických postupů podle konstrukční dokumentace, - čtení technických výkresů, - sledování výrobních procesů v provozu a ověřování správnosti technologických postupů, - spolupráce s ostatními útvary společnosti, - sledování a vyhodnocování parametrů ovlivňujících výskyt neshodných výrobků, - spolupráce při realizaci opatření k postupnému zvyšování technologické úrovně výroby, - vyhodnocování nových technologických postupů a materiálů, specifikace potřebných materiálů a technologií, - provádění dozoru nad technologickými činnostmi. Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít? - středoškolské/vysokoškolské vzdělání technického směru, - schopnost číst a orientovat se v technických výkresech, - porozumět psanému textu alespoň v anglickém jazyce, - znalost výrobní dokumentace a tvorby technologických postupů pro oblast výroby ve strojírenství, - znalost požadavků norem pro výrobu tlakových zařízení dle ČSN EN 12952, ČSN EN 13445 je výhodou nikoli nutnou podmínkou - uživatelská znalost práce na PC (MS Office), - časová flexibilita, - důslednost, samostatnost a spolehlivost v plnění svěřených úkolů, - systematické myšlení s orientací na detail, - proaktivní a iniciativní přístup, - ochota učit se novému a dále se vzdělávat. Nástup možný ihned nebo po dohodě. Při oboustranné spokojenosti možnost prodloužení na dobu neurčitou. Zaměstnanecké výhody: příspěvek na stravování, pružná pracovní doba, mimořádné odměny, možnost navýšení mzdy po zkušební době, firemní vzdělávání, možnost pracovat na zajímavých projektech, mobilní telefon
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt VÍTKOVICE ENERGETICKÉ STROJÍRENSTVÍ a.s.
Pohraniční 3017 / 11
Vítkovice
70300 Ostrava
Kontaktní osoba Ing. Markéta Černohorská

Místo výkonu práce na mapě

Pohraniční 3017/11, 70300 Ostrava - Vítkovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 711 uživatelů