Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Miroslav Beran - Pardubice

Pracovní pozice Online marketing + pomocné práce

Místo výkonu práce Jana Zajíce 953
Studánka
53012 Pardubice
Okres: Pardubice
Co od Vás Miroslav Beran požaduje Dovednosti: Ekonomika - psaní na stroji (všemi deseti - nutné)
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 160 Kč/hod.

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Miroslav Beran o pozici Co u nás budete dělat: Péče o e-shopové klienty a správu PPC kampaní v malém teamu s tahem na bránu. Těšit se můžete na úzkou specializaci ve velmi atraktivní oboru. Spravujeme Google Ads, Sklik, Favi, Biano, Glami, srovnávače a další menší agregátory. Vaší prací bude správa a optimalizace kampaní pod vedením dvou zkušených kolegů. Vždy se budete mít na koho obrátit. Po postupném zaučení se dostanete k plánování strategií, vyhodnocování, testování nových strategií, které před vámi ještě nikdo nikdy nezkoušel. Proto sháníme člověka s analytickým uvažováním, který je samostatný, odvážný a má chuť se neustále vzdělávat. Kdo se může hlásit: 1.naprostý nováček: Bude před vámi dlouhá cesta a začít musíte od začátku. Než se dostanete k větším projektům, budete se muset poprat se spoustou nových dovedností a přetrpět pár měsíců rutinních prací. Pokud máte ekonomické či technické vzdělání, milujete čísla, bude vás práce bavit a i vy můžete být časem plnohodnotným členem týmů ppc-čkářů. Co musíte ovládat - psaní všemi deseti. 2.s praxí: Vaším úkolem bude sladit se s naším teamem. Máte zkušenosti se správou kampaní pro e-shopy v Gogle Ads, Sklik? Optimalizovali jste někdy kampaně pro Heureku, Zboží, Favi, Biano, Glami? Pracovali jste někdy s nástroji jako Google Analytics, Google merchant center, Google tag manager, Mergado, PPC bee apod.? To všechno bde vaším denním chlebem. Pokud budete umět napsat skript pro Ads, ovládáte regulární výrazy, máte nějaký přesah do jiného oboru, to vše vám bude výhodou. Samostatnost, zodpovědnost, pečlivost, odvaha dělat věci jinak, schopnost učit se novým věcem. Pokud jste takoví, tak mezi nás zapadnete. Abyste zapadli do teamu: Chceme doplnit naše řady člověkem, který chce přemýšlet, nespokojí se s prvním nejjednodušším řešením, vše co nastuduje podrobí kritickému myšlení. Někdo, kd chce být lepší než ostatní a hledá cesty, které před ním ještě nikdo nezkusil. Chceme mezi nás člověka, který zapadne, kterého pohání soutěživost a který nepoleví ani když šéf je pryč. Zvládá dobře vlastí ego, umí přijímat zpětnou vazbu, je pro něj důležitý vlastní rozvoj a stejně tak rád pomáhá lidem kolem sebe. Pokud máte malé děti, nemůžete chodit do práce každý den v pevnou dobu, nám to nevadí. Najdeme i pro vás řešení, které bude vyhovovat oběma stranám. Co Vám nabízíme: V případě zájmu zasílejte životopis a motivační dopis na info@nelzu.cz Nástup možný ihned. V případě zájmu, možnost práce i na živnostenský list. Zajímavou pracovní náplň a možnost rozvíjet se v oblasti online reklamy. Přátelský kolektiv, který vás nenechá ve štychu.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Dohoda o provedení práce
Dohoda o pracovní činnosti
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Miroslav Beran
Jana Zajíce 953
Studánka
53012 Pardubice
Kontaktní osoba Miroslav Beran

Místo výkonu práce na mapě

Jana Zajíce 953, 53012 Pardubice - Studánka

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 658 uživatelů