Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

TESCO SW a.s. - Olomouc

Pracovní pozice Programátor/ka embedded

Jaké výhody nabízíme: Podnikové stravování (stravenkový paušál)
Dovolená navíc (5 týdnů dovolené)
Místo výkonu práce tř. Kosmonautů 1288 / 1
Hodolany
77900 Olomouc
Okres: Olomouc
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 40 000 do 50 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká TESCO SW a.s. o pozici Baví Vás programovat firmware i backendové služby a máte zájem o nové technologie? Pojďte pracovat k nám! Rádi Vás uvítáme v týmu, který pracuje na projektu automatizované inventarizace majetku založené na UHF RFID technologie. Jaké znalosti a dovednosti očekáváme a co uvítáme? Požadujeme: - znalost programovacích, dotazovacích a značkovacích jazyků - C/C++, Assembler, C# a přidružené technologie (Entity Framework, SignalR, Web API), SQL v rozsahu DDL, DQL a DML, XML a JSON, - znalost vývoje pro FreeRTOS, - základní znalost elektrotechniky, - uživatelskou znalost kontejnerové technologie Docker, - uživatelskou znalost práce s verzovacím systémem Git, - uživatelskou znalost operačního systému Microsoft Windows a Linux. Výhodou bude: - osvědčení o splnění vyhlášky 50/1978 Sb., §6 výhodou, - znalost cloudových služeb Microsoft Azure - IoT Hub, Stream Analytics jobs, Functions, Notification Hubs, Key Vault a další, - zkušenost s vývojem pro čipy ESP32, NXP9021 a STPM32, - zkušenost s tvorbou Docker images, - zkušenost s CI/DI na úrovni Azure DevOps Server. Co můžeme nabídnout: - 5 týdnů dovolené, relaxační centrum, vzdělávání, HomeOffice či nově stravenkový paušál. Více se dočtete na https://www.tescosw.cz/kariera/ Kontakt je možný POUZE emailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt TESCO SW a.s.
tř. Kosmonautů 1288 / 1
Hodolany
77900 Olomouc
Kontaktní osoba Ing. Monika Šnajdarová

Místo výkonu práce na mapě

tř. Kosmonautů 1288/1, 77900 Olomouc - Hodolany

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1361 uživatelů