Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Westlogic s.r.o. - Ostrava

Pracovní pozice PPC Specialist

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody (stravenkový paušál v hodnotě 1 500 Kč, aj.)
Místo výkonu práce 28. října 207 / 49
Moravská Ostrava
70200 Ostrava
Okres: Ostrava-město
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 01. 2024
Co říká Westlogic s.r.o. o pozici 1. kontakt e-mailem. Životopis zasílejte na: career@westlogic.eu Zajímá Vás online marketing, máte zkušenosti s PPC kampaněmi a už Vás nebaví správa kampaní pro desítky malých klientů, kteří nemusí vždy ocenit Vaši kvalitní práci? Chcete pracovat na velkých projektech? Hledáte nové výzvy a chcete se dále rozvíjet? Chcete se podílet na budování e-shopů v rychle rostoucí české investiční skupině, která působí v mnoha evropských zemích? Do marketingového oddělení v Ostravě hledáme šikovného PPC Specialistu. Čemu se u nás budete věnovat? - PPC kampaně v platformách Google Ads, Seznam Sklik, Bing Ads, Amazon Ads - Práce na různých typech výkonnostních i brandových kampaní (vyhledávací síť, obsahová síť, produktové kampaně, remarketingové kampaně, video kampaně) - Vytváření a udržování PPC strategie pro jednotlivé e-shopy - Práce s rozpočty, sledování útrat, efektivity a výkonnosti - Řešení měřících kódů pro jednotlivé systémy - Sledování, vyhodnocování a optimalizace kampaní a srovnávačů s ohledem na stanovené cíle Práce s analytickými nástroji jako je Google Analytics nebo SmartlookPráce s PPC nástroji a platformami pro zvýšení výkonu PPC kampaní. - Práce s Google Tag ManagerReporting kampaní a srovnávačů. Sledování novinek a nejnovějších trendů a využívání poznatků v praxi Proč do toho jít s námi? - Zaměřujeme se na kvalitu, ne na kvantitu. - u nás budete mít na starost pouze jeden velký projekt, kde můžete jít do hloubky - zázemí velké stabilní společnosti, která se zaměřuje na online marketing v několika evropských zemích a dále expanduje. - roční obrat naší společnosti dosahuje stovek miliónů Kč a proto si můžeme dovolit nové nástroje, technologie a také adekvátně ocenit kvalitní práci lidí. - možnost vyzkoušet si nové inovativní postupy, nástroje a technologie - 25 dnů dovolené, stravenkový paušál, zaměstnanecké slevy, firemní notebook a další vybavení, fajn kolektiv a přátelské pracovní prostředí, možnost občas pracovat z domova, možnost dále se rozvíjet v oboru Možno i OZP s možností docházení do kanceláře.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Westlogic s.r.o.
28. října 207 / 49
Moravská Ostrava
70200 Ostrava
Kontaktní osoba Lucie Hurtečáková

Místo výkonu práce na mapě

28. října 207/49, 70200 Ostrava - Moravská Ostrava

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 853 uživatelů