Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

EngiTec Office s.r.o. - Mladá Boleslav

Pracovní pozice THP - změnové řízení produktu projektů motorových vozidel - zahraniční projekty

Místo výkonu práce Jana Palacha 1102
Mladá Boleslav II
29301 Mladá Boleslav
Okres: Mladá Boleslav
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 29 000 do 38 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká EngiTec Office s.r.o. o pozici Primární kontakt: el.: 733 550 169, e-mail: info@engitec-office.cz THP-pracovník/ce zajišťování změnového řízení produktových změn pro oblast výroby motorových vozidel - zahraniční projekty. Místo: Mladá Boleslav Náplň: Administrativní a organizační činnosti spojené s řízením změn na produktech v oblasti výroby. Komunikace se zahraničními partnery plánování výroby. Příprava prezentací a zajišťování přehledů vyhodnocení produktových změn mot. vozidel od partnerů pro koordinátora změnového řízení a management, rozdělování změn odborným útvarům plánování výroby, sledování stavu jejich vyhodnocení, sumarizace dopadů za oblast výroby, práce s databázovými systémy. Určeno pro: Vhodné pro všechny věkové kategorie i pro absolventy (SŠ, gymnázií či VŠ). Vzdělání : ÚSO, s maturitou, VŠ či vyšší odborné vzdělání technického či manažerského směru: absolvent SPŠ, SEŠ, TU, či VŠ se zaměřením na technickou administrativu či řízení projektů. Oblast strojírenství výhodou či jiné technické, ekonomické, technologické či administrativní oblasti. Vhodné i pro absolventy (SŠ či VŠ). Požadujeme: pečlivost, samostatnost, odpovědnost (uživatelská znalost Excel a Powerpoint). Jazyková znalost AJ aktivní stupně B1/B2, časová flexibilita. Případné dosavadní zkušenosti s administrativními činnostmi či organizací projektů nebo s procesy v oblasti prům. výroby výhodou, není podmínkou. Zapracování zajištěno do problematiky zajištěno. Nástup možný 1.3.2023 nebo dle dohody i před či po 1.3.2023. Odměňování: Nástupní mzda dle stupně vzdělání (maturita, Dis, Bc., Ing. Mgr.) a dosavadní praxe od 29.000,- Kč do 38.000,- Kč. Možný další rozvoj a kariérní postup. Přijďte si k nám rozšířit své znalosti, schopnosti a obzory v oblasti nastupující nové éry průmyslové výroby a elektromobility. Zájemce žádáme o zaslání strukturovaného životopisu a souhlas s jeho zpracováním pro účel výběrového řízení na e-mail zivotopis@engitec-office.cz. Schůzku je nutné sjednat telefonicky předem (tel. 733 550 169).
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt EngiTec Office s.r.o.
Jana Palacha 1102
Mladá Boleslav II
29301 Mladá Boleslav
Kontaktní osoba Ing. Petr Siegel

Místo výkonu práce na mapě

Jana Palacha 1102, 29301 Mladá Boleslav - Mladá Boleslav II

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1721 uživatelů