Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Vzdělávací, sociální a kulturní středisko při Nadaci Jana Pivečky, o. p. s. - Slavičín

Pracovní pozice Sociální pracovník/nice, pracovník v soc.službách, pedagogický pracovník

Místo výkonu práce Horní náměstí 96
76321 Slavičín
Okres: Zlín
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 12 000 do 13 300 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 28. 02. 2024
Co říká Vzdělávací, sociální a kulturní středisko při Nadaci Jana Pivečky, o. p. s. o pozici Náplň práce: Práce v Nízkoprahovém zařízení KamPak? (sociální služba typu nízkoprahové zařízení pro děti a mládež) s cílovou skupinou děti, mládež a mladí dospělí ve věku od 11 do 26 let, ohrožení nebo zasažení sociálním vyloučením. Přímá práce s uživateli služby: - sociálně - pedagogická práce s uživateli služby - poskytování základních činností: výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti; pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí; zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti - poskytování poradenství, informačního servisu, kontaktní práce s uživateli služby - spolupráce s návaznými službami a orgány veřejné správy Nepřímá práce: - vedení příslušné administrativy související s poskytováním sociálních služeb - příprava a organizace volnočasových a výchovně - vzdělávacích aktivit pro uživatele služby - příprava podkladů pro zpracování metodiky služby - prohlubování kvalifikace Požadavky: - trestní bezúhonnost - splnění kvalifikačních předpokladů pro pozici "sociální pracovník", "pracovník v sociálních službách" nebo "pedagogický pracovník" dle Zákona 108/2006 Sb. - pokročilá znalost práce na PC (programy MS Office, práce s internetem) - osobnostní předpoklady - pozitivní vztah k dětem a mládeži, empatie, komunikační dovednosti - schopnost pracovat v týmu i samostatně; organizační schopnosti; zájem o prohlubování kvalifikace nad rámec povinného vzdělávání dle ZSS - ŘP sk.B výhodou, praxe a zkušenosti v sociální oblasti výhodou - Více informací o pracovišti na www.dokampaku.cz Pracoviště: Horní náměstí 96, Slavičín, Masarykovo nám. 1079, Val.Klobouky, Hildy Synkové 1389, Brumov-Bylnice (Pracovník přejíždí dle potřeby). POZN: Výběrové řízení dne 6.2.2023 v 9:00 hod.na adrese Masarykovo náměstí 1079, 766 01 Valašské Klobouky.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Vzdělávací, sociální a kulturní středisko při Nadaci Jana Pivečky, o. p. s.
Horní náměstí 96
76321 Slavičín
Kontaktní osoba Mgr. Radek Šatka

Místo výkonu práce na mapě

Horní náměstí 96, 76321 Slavičín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2742 uživatelů