Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

goNET s.r.o. - Ostrava

Pracovní pozice Zkušený Linux systém administrátor

Místo výkonu práce Úprkova 1 / 25
Přívoz
70200 Ostrava
Okres: Ostrava-město
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 40 000 do 60 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká goNET s.r.o. o pozici 1. kontakt e-mailem: lenert@gonet.cz Chceš se podílet na vývoji známého a vysoce využívané IPTV Lepší.TV? Máš ambice pracovat pro firmu, která svůj produkt poskytuje v dalších zemích a chce být leadrem v IPTV v Evropě? Sídlíme v Ostravě v moderních prostorách s výbornou dostupností. Máme skvělou partu a teď hledáme nového zkušeného kolegu, který CHCE dělat, co ho baví a posunout se dál. U nás naplno využiješ a zdokonalíš své znalosti, logické a analytické myšlení při řešení zajímavých problémů z oblasti technologických procesů. Pokud Tě baví programování a chceš pracovat na fajn projektech a něco dokázat, tak neváhej a napiš nám! Co požadujeme? - zkušený administrátor OS Linux (Fedora/CentOS), - znalost HW a problematiky počítačových sítí - orientaci v technologií - požadujeme alespoň základní znalost programování v PHPa MySQL. - chuť učit se novým věcem. Obsah práce? - Zajištění instalace a konfigurace serverů, switchů a diskových polí - Správa svěřených systémů a dohled nad jejich provozem - Monitoring stavu sítě - Provádění úkonů v datových centrech - Kontrola zálohování a vylepšování zálohovacích mechanismů - Programování skriptů a aplikací pro lepší fungování systému Co nabízíme? - Příležitost prohloubit své programovací schopnosti a učit se od kapacit v oboru, - flexibilní pracovní dobu s možností občasného home office, - odpovídající finanční ohodnocení, - práci v kolektivu, ale i samostatně, - stravenky, - příspěvky na další vzdělávání, - firemní mobil - notebook - plnou nabídku Lepší.TV včetně HBO - zajímavé finanční bonusy za odvedenou práci - a další bonusy (kulturní, sportovní vyžití) O Lepší.TV v kostce LIDÉ: Najdeš u nás sportovní nadšence, vtipkaře, ferratové nadšence, pivaře a vinaře, playstation závisláky atd. Dohromady dobrou partu, která se pravidelně účastní různých zábavných společných akcí. CO DĚLÁME: Staráme se, aby Lepší.TV byla ještě lepší. Na trhu jsme více již 18 let a za tu dobu jsme prošli změnami, které nás posunuli dále. Dnes s naší televizí přes internet míříme i k sousedům do zahraničí. Nyní působíme v Čechách, Polsku, na Slovensku a Chorvatsku. Zaměstnanecké výhody: dovolená, příjemný kolektiv, stravenky, telefon, možnost částečné práce z domova... Vhodné i pro absolventy, osoby zdravotně znevýhodněné (OZZ), OZP s maximálně 2. stupněm invalidity. Nástup IHNED
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt goNET s.r.o.
Úprkova 1 / 25
Přívoz
70200 Ostrava
Kontaktní osoba Bc. Lenka Kulová

Místo výkonu práce na mapě

Úprkova 1/25, 70200 Ostrava - Přívoz

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 812 uživatelů