Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

TESCO SW a.s. - Olomouc

Pracovní pozice BI Analytik/čka

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody
Místo výkonu práce tř. Kosmonautů 1288 / 1
Hodolany
77900 Olomouc
Okres: Olomouc
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 30 000 do 50 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká TESCO SW a.s. o pozici Máte zkušenosti s vývojem informačních technologii a chcete se neustále v této oblasti posouvat? Do našeho oddělení Business intelligence a integrace hledáme nové kolegy na pozici BI Analytik/čka, kteří se stanou součástí týmu pro vývoj rozhraní mezi IS, reporting BI a budování DWH. Náplní práce bude především: - komunikace se zákazníkem, - spolupráce v týmu, - tvorba SQL dotazů, - tvorba reportů a budování DWH, - práce s XML, XSD, XSLT, - analýza a návrh řešení. Požadujeme minimálně: - SŠ/VŠ vzdělání technického nebo matematického směru, - všeobecné znalosti a přehled v oboru IT, - znalost jazyka UML a CASE nástrojů, - znalost objektového modelování softwaru, - znalost databází (SQL) a programovacích jazyků, - analytické myšlení, systematické a logické uvažování, týmového ducha, - samostatnost, komunikace, odpovědnost za úkol. Další znalosti výhodou: - XML, XSD, XSLT, - znalost principů komunikace pomocí webových služeb (SOAP, REST), - znalost budování DWH. Co můžeme nabídnout: - práci na zajímavých projektech v týmu, který je složen ze zkušených odborníků v oblasti integračního řešení a BI, který si vás rád zaučí - 5 týdnů dovolené, relaxační centrum, vzdělávání, HomeOffice či stravenkový paušál. Více se dočtete na https://www.tescosw.cz/kariera/ Kontakt je možný POUZE e-mailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt TESCO SW a.s.
tř. Kosmonautů 1288 / 1
Hodolany
77900 Olomouc
Kontaktní osoba Ing. Monika Šnajdarová

Místo výkonu práce na mapě

tř. Kosmonautů 1288/1, 77900 Olomouc - Hodolany

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 694 uživatelů