Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Lafarge Cement, a.s. - Čížkovice

Pracovní pozice Inženýr/Inženýrka strojní údržby Junior

Místo výkonu práce 27
Čížkovice
Okres: Litoměřice
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 45 000 do 55 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023 do 10. 01. 2024
Co říká Lafarge Cement, a.s. o pozici Z pozice světové jedničky a lídra v inovacích měníme principy stavebního průmyslu. Chceš nastartovat pracovní kariéru v úspěšné mezinárodní firmě? Lafarge je členem skupiny Holcim, světové jedničky v inovativních a udržitelných stavebních řešeních. Naší vizí je stát se společností s nulovým dopadem na životní prostředí. Chceme v souladu s principy udržitelného rozvoje dodávat nízkouhlíkové produkty a řešení. Hledáme posilu do technického útvaru na rozvojovou pozici Inženýr/ka strojní údržby JUNIOR (vhodné i pro absolventy) Hlavní náplň: Budeš se postupně zaškolovat na jednotlivých útvarech údržby, spolupracovat na přípravě a realizaci oprav výrobního zařízení, na různých zlepšovacích a investičních projektech a tím se připravovat na svoji budoucí pozici. Naše představa o kandidátovi: " hledáme iniciativní, aktivní osobnost, s potenciálem, technickým myšlením, orientovanou na výsledky " komunikativního, spolehlivého a přátelského člověka, kterému záleží i na vztazích a dobře zapadne do našeho vstřícného prostředí " VŠ - ideálně strojní " čeština - min. úroveň středně pokročilá + schopnost a ochota zvládnout rychle úroveň plynulou " angličtina - dobrá znalost slovem i písmem " znalost práce na PC na dobré uživatelské úrovni " ŘP sk. B Nabízíme: " nástupní mzdu dohodou dle kvalit kandidáta od 45 000,- Kč pracovní smlouvu nejdříve na dobu určitou v trvání jednoho roku. S úspěšným kandidátem následně uzavřeme pracovní smlouvu na dobu neurčitou. " systém zaměstnaneckých benefitů. (dovolená 5 týdnů, roční bonus, sick-days, možnost částečného home-office, příspěvek na zdraví, kulturu a sport ve výši 10.500,- Kč, po roce příspěvek na penzijní připojištění) " možnost rozvoje v mezinárodním prostředí Termín nástupu dohodou (podle možností kandidáta) Strukturovaný životopis s průvodním dopisem zašlete e-mailem na adresu: patricie.martinovska@lafarge.com Informace o Lafarge Cement, a.s. v ČR na: www.lafarge.cz. Informace o skupině Holcim na: www.holcim.com.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Lafarge Cement, a.s.
27
Čížkovice
Kontaktní osoba Ing. Petr Laube

Místo výkonu práce na mapě

Čížkovice 27, Čížkovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1323 uživatelů