Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Lafarge Cement, a.s. - Čížkovice

Pracovní pozice HR specialist - HR marketing, talent management

Místo výkonu práce 27
Čížkovice
Okres: Litoměřice
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 50 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 11. 01. 2023 do 10. 01. 2024
Co říká Lafarge Cement, a.s. o pozici Máš ambice, chuť a schopnosti podílet se na růstu společnosti v oblasti řízení lidských zdrojů? Máš blízko k sociálním sítím a k běžným moderním technologiím? Hlavní zodpovědnosti a činnosti: Budování značky zaměstnavatele, vyhledávání a nábor nových zaměstnanců s důrazem na hledání talentů, rozvoj klíčových skupin zaměstnanců. Práce na různorodých HR a rozvojových projektech v rámci lokální organizace i Skupiny Holcim. V rámci HR týmu spolupráce na běžných personalistických agendách a optimalizaci procesů. Naše představa o kandidátovi: - vlastní motivace, aktivita schopnost a zájem o další rozvoj a vzdělávání své a ostatních - komunikativní, kooperativní a empatická osobnost - alespoň kratší praxe v oblasti personalistiky, zkušenost v oblasti rozvoje, náboru a vytváření značky zaměstnavatele - zájem o působení v mezinárodním prostředí, cestování v rámci Skupiny - VŠ vzdělání - angličtina slovem i písmem - plynně úroveň pro působení v mezinárodní korporaci - čeština výborně slovem i písmem - orientace v pracovněprávní legislativě výhodou - znalost práce na PC na dobré uživatelské úrovni - ŘP sk. B Nabízíme: - nástupní mzdu dohodou dle kvalit a zkušeností kandidáta od 50 000,- Kč měsíčně roční bonus vázaný na výsledky - pracovní smlouvu nejdříve na dobu určitou v trvání jednoho roku. S úspěšným kandidátem následně uzavřeme pracovní smlouvu na dobu neurčitou. - systém zaměstnaneckých benefitů. (dovolená 5 týdnů, sick-days, možnost částečného home-office, příspěvek na zdraví, kulturu a sport ve výši 10.500,- Kč, po roce příspěvek na penzijní připojištění - možnost rozvoje v mezinárodním prostředí Termín nástupu dohodou (dle možností kandidáta) Informace o Lafarge Cement, a.s. v ČR na: www.lafarge.cz Informace o Skupině LafargeHolcim na: www.lafargeholcim.com. Strukturovaný životopis s fotografií a motivační dopis zašlete e-mailem na adresu: patricie.martinovska@lafarge.com.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Lafarge Cement, a.s.
27
Čížkovice
Kontaktní osoba Ing. Petr Laube

Místo výkonu práce na mapě

Čížkovice 27, Čížkovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2047 uživatelů