Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

UBK s.r.o. - Plzeň

Pracovní pozice frontend (junior/medior/senior)

Místo výkonu práce Klatovská třída 5 / 7
Jižní Předměstí
30100 Plzeň
Okres: Plzeň-město
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 50 000 do 70 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 4
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká UBK s.r.o. o pozici Chceš zúročit svoje zkušenosti s JavaScriptem, CSS, HTML, Angularem nebo Reactem, unit testováním a ostatními best practices na dlouhodobém projektu pro známého výrobce nákladních vozů a autobusů? Přidej se k nám! Na čem se u nás budeš podílet? • Budeš efektivně spolupracovat v projektovém týmu (komunikace v ENG), účastnit se re-views, sprintů, retroperspektiv • Budeš se účastnit návrhů, programování a testování frontendových aplikací • Revize kódu a ladění je samozřejmostí • Budeš se účastnit dalšího vývoje a optimalizace stávajících frontendových aplikací Výhodou jsou: • Zkušenosti s frontendovým vývojem v prostředí automobilového průmyslu • Zkušenosti s agilními metodikami, jako jsou SCRUM, TDD, CI/ CD • Znalost německého jazyka Na co u nás můžeš narazit: API, JavaScript, TypeScript, CSS 3 (SASS/ LESS), HTML 5, Docker, React, Vue.js, Cypress, Jest / Mocha / Jasmine, Angular, CI/ CD, ramework (npm), AWS (CloudFront, EC2, S3, Lambda, IAM, Fargate, Cloudwatch, Codebuild, CodePipeline, CloudFormation, Git, ntelliJ/ Eclipse, JIRA Jaký bude Tvůj pracovní den v UBK? • Budeš mít volnou pracovní dobu a home office • Samozřejmostí jsou tradiční benefity • Do centra Plzně dojedeš autem, tramvají nebo trojbusem a svoje pracovní místo najdeš v pasáži BOST, Klatovská 7 / Smetanovy Sady 9 • S parkováním si hlavu nelámej, 5 minut od kanclů máme své parkoviště • Se svým týmem se pobavíš a zasměješ, a to nejen u odpoledního kafe Stačí napsat a povíme Ti víc!
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt UBK s.r.o.
Klatovská třída 5 / 7
Jižní Předměstí
30100 Plzeň
Kontaktní osoba Marta Tomášková

Místo výkonu práce na mapě

Klatovská třída 5/7, 30100 Plzeň - Jižní Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1717 uživatelů