Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

FUTURA AM s.r.o. - Rokycany

Pracovní pozice Obsluha strojů/montáž

Jaké výhody nabízíme: Ubytování
Podnikové stravování (stravenkový paušál)
Zvláštní prémie (měsíční prémie, týdenní zálohy)
Jiné výhody (týdenní zálohy, hrazená lékařská prohlídka a zajištění pojistky proti odpovědnos)
Místo výkonu práce Rokycany
Okres: Rokycany
Požadovaný stupeň vzdělání Nižší střední odborné
Mzda Od 26 236 do 30 009 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 11. 01. 2023
Co říká FUTURA AM s.r.o. o pozici Obsluha stroje/montáž provádí zrakovou kontrolu plastových dílů určených pro osobní automobily. U některých dílů se provádí montáž (osazování klipy, filci) a balení dle specifikace zákazníka. Výhoda praxe s obdobnou pracovní pozicí. Požadujeme bezúhonnost, dobrý zdravotní stav, znalost českého jazyka slovem i písmem. Nabízíme práci na hlavní pracovní poměr s jistotou stabilní a dlouhodobé spolupráce, garance stejné mzdy, jako v kmenu společnosti včetně měsíčních prémií, stravenkový paušál, zajištěné ubytování, týdenní zálohy, hrazená lékařská prohlídka a zajištění pojistky proti odpovědnosti za způsobenou škodu u uživatele. Mzdy vyplácíme na účet, pro ty kteří účet nemají vyplacíme mzdy v hotovosti. Každoroční navyšování mezd, pravidelné měsíční prémie, příspěvek na stravování formou stravenkového paušálu, možnost karierního růstu, zajištěné ubytování, týdenní zálohy, mzda na účet nebo dobírku, ZDARMA školení a školící materiály Osobní registrace děláme s uchazeči o zaměstnání v pracovní dny Pondělí - Pátek, v 10:00 hod a v 11:00 hod. Na osobní registraci je důležité se předem objednat, dostavit se na dohodnutý termín a mít s sebou tyto dokumenty: osobní doklad (O.P.nebo pas), kartičku pojištěnce, potvrzení o zaměstnání (ZL), dosažené vzdělání, certifikáty (zkoušky), zbylé dokumenty bychom dle pracovní pozice upřesnili. Najdete nás na adrese FUTURA AM s.r.o., Nádražní 436/24, 301 00 Plzeň, (naproti Okresnímu soudu u hlavního vlakového nádraží)
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Třísměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt FUTURA AM s.r.o.
Rokycany
Kontaktní osoba Mirka Šimonová, DiS.

Místo výkonu práce na mapě

Rokycany

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2496 uživatelů