Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

DELFI REHAB spol. s r.o. - Benecko

Pracovní pozice Dělník ve výrobě - kovovýroba, montáž, příležitostní řidič dodávkového vozidla

Jaké výhody nabízíme: Zvláštní prémie
Jiné výhody (příspěvek na (vnitropodnikové) stravování zvýhodněné mobilní volání )
Místo výkonu práce 104
Dolní Štěpanice
51401 Benecko
Okres: Semily
Co od Vás DELFI REHAB spol. s r.o. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání Nižší střední odborné
Mzda Od 23 000 do 26 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 24. 01. 2023
Co říká DELFI REHAB spol. s r.o. o pozici Společnost DELFI REHAB spol. s r.o., která působí na trhu 30 let, je jedním z předních výrobců komponentů pro zdravotechniku. Tato stabilní firma Vám nabízí možnost stát se součástí úspěšného pracovního kolektivu, a to na pracovní pozici: Volná pracovní pozice:Dělník ve výrobě - kovovýroba, montáž, příležitostný řidič dodávkového vozidla Firma: DELFI REHAB spol. s r.o. Pracoviště: Dolní Štěpanice 104, 514 01 Jilemnice, okres Semily Kontakt: Jaroslav Poláček, jaroslav.polacek@delfi.cz, tel: 737 262 152 Zuzana Vejnarová, zuzana.vejnarova@delfi.cz, tel: 739 627 763 Pracovní doba: jednosměnný pracovní provoz-pracovní doba 6:00 - 14:30 Pracovní úvazek:plný Pracovní vztah:hlavní pracovní poměr Min. stupeň vzdělání: nižší střední odborné, střední odborné s výučním listem Nástup: IHNED Mzdové rozpětí: 23.000 - 26.000 Kč Charakteristika pracovního místa / náplň práce: -dělník ve výrobě (po zaškolení - obsluha strojního vybavení) -montážní a manipulační práce (po zaškolení - jednoduché montážní úkony) -řidič skupina B - řízení referentských vozidel a vozidel dodávkového typu (rozvozy zakázek) Požadujeme: -řidičský průkaz skupiny B - podmínkou -výuční list technického směru - výhodou -čistý trestní rejstřík -manuální a technickou zručnost -spolehlivost, zodpovědnost, ochotu učit se novým věcem Nabízenou pracovní pozici potřebujeme obsadit dvěma novými pracovníky. V případě zájmu prosím zasílejte životopisy na emaily: jaroslav.polacek@delfi.cz, zuzana.vejnarova@delfi.cz a my se Vám ozveme v nejbližších dnech nazpět. Pokud budete splňovat výše zmíněné požadavky, potkáme se na osobním pohovoru. Nabízíme: -stabilní zázemí úspěšné společnosti -příspěvek na (vnitropodnikové) stravování -zvýhodněné mobilní volání -možný příspěvek na penzijní připojištění -slevy na firemní produkty -roční bonus / odměna -možnost platového růstu -20 dní dovolené -WiFi připojení ve všech firemních prostorách
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt DELFI REHAB spol. s r.o.
104
Dolní Štěpanice
51401 Benecko
Kontaktní osoba Poláček

Místo výkonu práce na mapě

Dolní Štěpanice 104, 51401 Benecko - Dolní Štěpanice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1669 uživatelů