Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

SCHULTE malířské válečky a plastik spol. s r.o. - Štětí

Pracovní pozice mechanik/mechanička - elektronik/elektronička pro automatické řízení - údržbář/údržbářka, elektrikář/elektrikářka

Místo výkonu práce Radouňská 687
41108 Štětí
Okres: Litoměřice
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 200 Kč/hod.

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 11. 01. 2023 do 10. 01. 2024
Co říká SCHULTE malířské válečky a plastik spol. s r.o. o pozici směnnost: třísměnný provoz, nepřetržitý provoz. Činnosti dle vyhlášky 50/78 Sb. - samostatné činnosti na elektrických zařízeních dle §6 vyhl. 50/78 Sb. Pracovní poměr nejdříve na dobu určitou -1rok, poté doba neurčitá. Požadujeme: vzdělání eletrotechnického směru, praxe v oboru na obdobné pozici ve výrobní společnosti min. 5 let výhodou, vyhl.50/78 Sb. § 6 podmínkou, svářecí průkaz výhodou, zkušenosti se samostatnými opravami výrobních zařízení, znalost mechaniky, pneumatiky, hydrauliky a senzoriky výhodou, orientace v elektrotechnické dokumentaci - čtení elektroschémat, znalost MS Office, ŘP sk. B, požadujeme velmi zodpovědný a loajální přístup, časovou flexibilitu, ochotu pracovat v nepřetržitém provozu, případně ve flexibilní pracovní době, schopnost samostatné práce, spolehlivost, konstruktivní myšlení. Náplň práce: údržba moderních výrobních strojů, identifikace - vyhledávání a zodpovědnost za odstranění případných poruch elektronických řídících a kontrolních systémů strojů a zařízení, provádění preventivních prohlídek v rámci preventivní údržby, vytipování potřebných náhradních dílů, zapisování oprav do informačního systému a interní dokumentace . Nabízíme práci v prosperující společnosti s moderními technologiemi v dostupné lokalitě Štětí s v příjemném pracovním prostředí, odpovídající a motivační finanční ohodnocení dle praxe a zkušeností, možnost dalšího vzdělávání a profesního růstu, Kč, odměnu při odchodu do důchodu 5000 Kč, stravenky za každý odpracovaný den v hodnotě AŽ 137Kč. Nástup ihned. Životopisy zasílejte na výše uvedený e-mail, nebo nás kontaktujte na adrese Radouňská 687, Štětí každý den od 7.00 - 13.30 hod.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Třísměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt SCHULTE malířské válečky a plastik spol. s r.o.
Radouňská 687
41108 Štětí
Kontaktní osoba Marie Grünerová

Místo výkonu práce na mapě

Radouňská 687, 41108 Štětí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1969 uživatelů