Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

REHAU Automotive, s.r.o. - Jevíčko

Pracovní pozice Referentk/ka surovin

Místo výkonu práce Biskupická 781
56943 Jevíčko
Okres: Svitavy
Co od Vás REHAU Automotive, s.r.o. požaduje Dovednosti: Práce s PC (aktivní znalost MS Office podmínkou)
Jazykové znalosti:
Angličtina - Neurčeno (nebo NJ podmínkou)
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 28 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká REHAU Automotive, s.r.o. o pozici NÁPLŇ PRÁCE: denní komunikace se zahraničními dodavateli, odpovědnost za včasné objednání jednotlivých surovin a komponentů, správa skladových stavů všech surovin a komponentů, odpovědnost za včasnou dodávku surovin pro výrobu dle výrobních plánů, odpovědnost za optimální skladové množství, spolupráce na projektech (např. optimalizace zásob apod.), koordinace a správa prováděných fyzických inventur POŽADAVKY: SŠ vzdělání, znalost prostředí výrobního závodu výhodou, zkušenosti s nákupem, popř. s materiálovým plánováním výhodou, svědomitost, samostatnost, pečlivost, komunikativnost, ochota učit se novým věcem, odolnost vůči stresu, schopnost prosadit se, velmi dobré organizační schopnosti NABÍZÍME: o 13. mzda ve výši 100 % měsíční mzdy, pravidelné navyšování mezd, 5 týdnů dovolené + možnost čerpání 4 dodatečných dnů volna, pružná pracovní doba, příspěvek na teambuildingové aktivity, firemní kantýna a příspěvek na stravování, příspěvek na dopravu dle vzdálenosti až 18 900 Kč/rok, odměna za přítomnost 500 Kč/měsíc, příspěvek na penzijní připojištění či životní pojištění 6 000 Kč/rok, bezúročná firemní zápůjčka na bytové účely až 100 000 Kč, příspěvek ke svatbě, k narození dítěte, k životním a pracovním jubileím, jazykové kurzy, podporujeme volnočasové aktivity (příspěvek na kartu Multisport,...), pořádáme firemní akce (Den pro zdraví, charitativní jarmark, pochod přírodou,...) KONTAKT: e-mailem, telefonicky (po-čt 7-15 h, pá 7-14h), osobně (vyplnění dotazníku na vrátnici firmy)
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt REHAU Automotive, s.r.o.
Biskupická 781
56943 Jevíčko
Kontaktní osoba Ing. Eliška Stratilová

Místo výkonu práce na mapě

Biskupická 781, 56943 Jevíčko

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1798 uživatelů