Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Wikov MGI a.s. - Hronov

Pracovní pozice SMĚNOVÝ MISTR / SMĚNOVÁ MISTROVÁ

Jaké výhody nabízíme: Podnikové stravování (obědy od 36,- Kč s výběrem ze 6jídel)
Dovolená navíc
Jiné výhody (zajímavé benefity, ze kterých si vybere opravdu každý)
Místo výkonu práce 356
Zbečník
54931 Hronov
Okres: Náchod
Co od Vás Wikov MGI a.s. požaduje Dovednosti: Práce s PC - základní dovednosti PC ((Windows, MS Office))
Jiné (čtení technické a výkresové dokumentace, komunikativnost)
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 36 000 do 38 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 07. 2023
Co říká Wikov MGI a.s. o pozici Pracovní poměr na dobu určitou (6 měsíců) s možností prodloužení. Nástup možný ihned nebo dle dohody. Společnost Wikov MGI a.s. je česká firma s více než 135letou tradicí vyrábějící ozubená kola a mechanické převodovky do celého světa. Potřebuje někoho, kdo: povede svěřený tým pracovníků, určuje metody a pracovní postupy plnění přidělených pracovních úkolů, stanovuje formy vzájemné spolupráce členů pracovního kolektivu, dokáže řešit vzniklé interpersonální konflikty uvnitř pracovního kolektivu a spory s manažery a členy jiných pracovních kolektivů, motivuje členy pracovního kolektivu k vysokým pracovním výkonům i ke zvyšování jejich profesní kvalifikace, má zájem se spolupodílet na zajímavé zakázkové výrobě (žádná rutina), bude pracovat v třísměnném provozu. Budete jejich člověk: máte-li odborné vzdělání ve strojírenství nebo praxi na podobné pozici, zvládnete-li čtení technické a výkresové dokumentace, dokážete-li ovládat PC-základní znalost (Windows, MS Office), nechybí-li vám komunikativnost a smysl pro týmovou práci. Těšit se můžete na: nadstandartní příplatky za směny, příspěvek na penzijní připojištění až 1.300,- Kč, až 30 dnů volna každý rok, lékaře na telefonu, výhodné volání pro celou rodinu, pracovní oděv včetně praní, stravování v závodní jídelně s obědy od 36,- Kč a výběrem ze 6jídel, další zajímavé benefity, ze kterých si vybere opravdu každý (placené dny volna navíc při svatbě, narození dítěte apod., odměny za pracovní jubileum, životní jubileum, odchod do důchodu, firemní ubytovna, podpora sportovních aktivit, sponzoring týmu ve Vaší obci, firemní akce - sportovní, kulturní, zážitkové, životní pojištění a mnoho dalšího), pohodlné parkování v areálu s bezpečným přístřeškem na kola a motocykly. Po nástupu se Vám budou věnovat, vše vysvětlí a ukážou. Kontakt e-mailem: rbrumlichova@wikov.com nebo prostřednictvím www.chtitvic.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Třísměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Wikov MGI a.s.
356
Zbečník
54931 Hronov
Kontaktní osoba Ing. Andrea Michálková

Místo výkonu práce na mapě

Zbečník 356, 54931 Hronov - Zbečník

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1386 uživatelů