Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Štětí - Štětí

Pracovní pozice Referent / referentka investic, správy majetku a energetického managementu

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody (stravenky, příspěvek v rámci Cafeteria, sick days)
Místo výkonu práce Mírové nám. 163
41108 Štětí
Okres: Litoměřice
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 23 000 do 32 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Město Štětí o pozici Stručná náplň pozice spočívá v: - přípravě a realizaci vybraných investičních akcí města; - kontrole a dozoru nad svěřenými stavebními akcemi; - přípravě a zajištění majetkoprávního vypořádání s nemovitým majetkem; - zajišťování energetického managementu v podmínkách města Štětí, včetně soutěže cen energií na burze; Požadavky na uchazeče: - minimálně středoškolské vzdělání zakončené maturitní zkouškou, stavební zaměření výhodou; - znalosti v oblasti příprav a realizací stavebních akcí; - orientace v problematice energetického managementu; - znalosti legislativy při nakládání s majetkem ÚSC velkou výhodou; - organizační a komunikační schopnosti, spolehlivost, rozhodnost, samostatnost; - velmi dobrá znalost práce na PC; Písemná přihláška musí obsahovat: - jméno, příjmení a titul uchazeče; - datum a místo narození, státní příslušnost uchazeče; - místo trvalého pobytu uchazeče; - datum a podpis uchazeče; - kontaktní spojení. K přihlášce připojte tyto doklady: - ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání; - životopis, ve kterém uveďte údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech; - výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce (originál, nebo ověřená kopie); - případné další doklady prokazující Vaše znalosti a dovednosti. Předpokládaný termín nástupu: ihned, případně dohodou. Místo výkonu práce: město Štětí Pracovní poměr: na dobu neurčitou Platové zařazení: dle Nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě ve znění pozdějších předpisů - platová třída 9. Výše nástupního platu záleží na délce praxe. Plat se po zkušební době zvyšuje o osobní příplatek. Přihlášku s uvedenými doklady zasílejte doporučeně do 31.01.2023 na adresu: Městský úřad Štětí, k rukám tajemníka MěÚ Štětí, Mírové náměstí 163, 411 08 Štětí. Obálku označte: "NEOTVÍRAT - VŘ - REFERENT OMI". Přihlášku se stejným označením obálky je možné doručit osobně do podatelny Městského úřadu Štětí, Mírové náměstí 163, do 31.01.2023 do 15:00 h. Bližší informace k pracovní pozici: Ing. Monika Tydrichová, tel: 602 314 194. Jak se přihlásit do výběrového řízení, co a jak doložit, najdete kompletně na www.steti.cz.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Štětí
Mírové nám. 163
41108 Štětí
Kontaktní osoba Ing. Ladislav Balatý

Místo výkonu práce na mapě

Mírové nám. 163, 41108 Štětí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1592 uživatelů