Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Zdravotní ústav se sídlem v Ústí nad Labem - Kladno

Pracovní pozice Odborný pracovník v laborařích VŠ - Oddělení biologických analýz

Místo výkonu práce Fr. Kloze 2316
27201 Kladno
Okres: Kladno
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 23 300 do 34 370 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 10. 01. 2023
Co říká Zdravotní ústav se sídlem v Ústí nad Labem o pozici Požadujeme: - VŠ vzdělání přírodovědného směru, biologického oboru, event. chemického oboru s mikrobiologickým zaměřením, - osvědčení o výkonu zdravotnického povolání - odborný pracovník v labortorních metodách a v přípravě léčivých přípravků - výhodou, - práce v mikrobiologické laboratoři - výhodou, - dobrá znalost práce na PC, - organizační schopnosti, odpovědnost, komunikativnost, spolehlivost, - řidičský průkaz sk.B. Náplň práce: - provádění laboratorních vyšetření ( mikrobiologické a biologické rozbory vod, potravin, kalů, zemin, kontrola sterilizace apod.) včetně hodnocení, - zavádění nových metod a jejich validace, - samostatná práce s laboratorním informačním systémem, - spolupráce s terénními pracovníky, - komunikace se zákazníky. Nabízíme: - práci na plný úvazek, - smlouvu na dobu určitou s možným následným prodloužením, - platové ohodnocení dle dosaženého vzdělání a praxe dle platných předpisů pro státní organizace, - 5 týdnů dovolené při plném úvazku + 2 sick days, - příspěvek na stravování. Kontakt e-mailem viz výše.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Zdravotní ústav se sídlem v Ústí nad Labem
Fr. Kloze 2316
27201 Kladno
Kontaktní osoba Kateřina Kuchyňová

Místo výkonu práce na mapě

Fr. Kloze 2316, 27201 Kladno

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1747 uživatelů