Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Ministerstvo vnitra - Brno

Pracovní pozice Investiční referent

Místo výkonu práce Trnkova 2420 / 85
Líšeň
62800 Brno
Okres: Brno-město
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 27 650 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 10. 01. 2023
Co říká Ministerstvo vnitra o pozici Popis pracovní náplně: Podíl na přípravě a realizaci investic, zpracování investičních záměrů, podíl na projektové, technické, provozní přípravě investic. Administrativní práce spojené s technickohospodářskou agendou. Příprava zadávací dokumentace stavebních oprav, aktivní účast při realizaci stavebních oprav. Částečný dozor při stavebních akcích. Zajištění dílčí administrace stavebních projektů, zpracování příslušné dokumentace související s vykazováním výdajů projektů. Požadavky na kandidáta/kandidátku: Vysokoškolské vzdělání se zaměřením na ekonomiku, stavby nebo projektové řízení. Základní orientace v projektové dokumentaci. Dobré organizační schopnosti, samostatnost, spolehlivost, pečlivost. Uživatelská znalost MS Office. ŘP sk. B. Platové podmínky: Nařízení vlády č. 341/2017 Sb., dle přílohy č. 1., platová třída 12, platový stupeň dle dosažené praxe. Po zkušební době možnost přiznání osobního příplatku dle dosahovaných výsledků. Dále nabízíme: 5 týdnů řádné dovolené + 5 dnů indispozičního volna nad rámec dovolené. Výhody z fondu kulturních a sociálních potřeb MV-Generálního ředitelství HZS ČR (např. příspěvek na rekreaci, penzijní připojištění, závodní stravování). Jistotu podmínek pracovního poměru v rámci HZS ČR. Pružnou pracovní dobu. Závodní stravování. ZASÍLEJTE ŽIVOTOPIS! 5 týdnů dovolené + 5 dnů indispozičního volna, závodní stravování, FKSP
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Ministerstvo vnitra
Trnkova 2420 / 85
Líšeň
62800 Brno
Kontaktní osoba Info:

Místo výkonu práce na mapě

Trnkova 2420/85, 62800 Brno - Líšeň

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 882 uživatelů