Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Belvedere Spa & Wellness s.r.o. - Mariánské Lázně

Pracovní pozice Snídaňoví kuchaři pro hotel Belvedere

Místo výkonu práce 35301 Mariánské Lázně
Okres: Cheb
Jazykové znalosti:
Čeština - Aktivní (schopnost plynulé komunikace v češtině)
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 120 Kč/hod.

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Belvedere Spa & Wellness s.r.o. o pozici Jedná se o dohodu o provedení práce (zkrácený úvazek dle dohody) !!! Místo výkonu práce: Mariánské Lázně. Výše odměny z DPP: 120,- Kč. Pracovní doba: 6:00-11:00 h). Náplň práce: provádění ošetřování základních druhů surovin určených k přípravě snídaňových pokrmů, provádění předpřípravy potravin a pokrmů na daný den, příprava a expedice snídaňových pokrmů, dodržování stanovených receptur, kalkulací a technologických postupů při přípravě a výrobě pokrmů, spolupráce s obsluhou restaurace a kavárny, poskytování potřebné součinnosti při objednávání, přejímce a skladování zboží pro pracoviště kuchyně, provádění kontroly čerstvosti surovin a dohlížení na termíny expirace surovin, dodržování zásady šetrnosti a hospodárnosti a minimalizace ztrát zejména při přípravě a výrobě pokrmů a nakládání se surovinami, péče o dobrý technický stav kuchyňských zařízení. Požadujeme: schopnost plynulé komunikace v češtině, profesionální přístup k práci, praxe v oboru vítána, vyučení v oboru není podmínkou. Nabízíme: práce v přátelském týmu profesionálů v krásném prostředí. Kontakt pro zájemce: e-mailem - následný pohovor bude probíhat v Mariánských Lázních po předchozí domluvě s manažerem.
Typ pracovního poměru Dohoda o provedení práce
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Belvedere Spa & Wellness s.r.o.
35301 Mariánské Lázně
Kontaktní osoba Zuzana Vencová

Místo výkonu práce na mapě

35301 Mariánské Lázně

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1266 uživatelů