Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

SYSTHERM s.r.o. - Plzeň

Pracovní pozice Vedoucí výroby - tlakových sestav pro komunální a průmyslovou energetiku

Místo výkonu práce K Papírně 172 / 26
Bukovec
31200 Plzeň
Okres: Plzeň-město
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 50 000 do 70 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 10. 01. 2023
Co říká SYSTHERM s.r.o. o pozici Požadujeme: Vzdělání – VŠ nebo SŠ, technického zaměření Dodržování technologických postupů certifikované výroby dle PED 2014/68/EU Bezúhonnost, svědomitost, odpovědnost, schopnost práce v týmu. Vedoucí Závodu 01 - tlakových sestav SYMPATIK, řídí výrobu ve výrobním závodě v Plzni a v dalších dvou pobočných závodech. Jeho úkolem je řízení ca 70 výrobních pracovníků, plánování postupu jednotlivých dílčích výrobních procesů a počtu výrobních hodin v jednotlivých týdnech s koordinátorem výroby. Spadají pod něj střediska topenářů, elektrikářů, výroby el. rozvaděčů, nerezových svařenců, natěračů, izolatérů a expedice. Řízení tohoto Závodu usnadňuje jednak sofistikovaný firemní SW TRACK pro plánování, kontrolu a plnění jednotlivých procesů, a dále pak kvalifikovaný tým jednotlivých výrobních pracovníků, kteří jsou zaškolení na jednotlivé technologické postupy výroby, jsou samostatní a chápou týmovou práci. Každý pracovník při výrobě předávacích stanic pracuje pouze na své zakázce, podkladem pro výrobu jsou podrobné výkresy ve 3D. Každé pracoviště je vybaveno PC, na který jsou výrobní výkresy pracovníkům zasílány. Díky tomu, že výrobní výkresy jsou v prostředí 3D má pracovník k dispozici veškeré rozměry, pohledy, montážní návody jednotlivých komponentů a další informace pro kvalitní výrobu. SVÉ ŽIVOTOPISY ZASÍLEJTE NA personalni@systherm.com
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt SYSTHERM s.r.o.
K Papírně 172 / 26
Bukovec
31200 Plzeň
Kontaktní osoba Ilona Motejzíková

Místo výkonu práce na mapě

K Papírně 172/26, 31200 Plzeň - Bukovec

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 886 uživatelů